Rumble League. Noul joc românesc multiplayer de strategie

Data: 21/12/2017 | Autor: .

Rumble League. Noul joc românesc multiplayer de strategie

Lorraine si Carbon Incubator au lansat jocul Rumble League, în variantă soft launch. Rumble League combină stilul jocurilor arcade de tip beat-em-up, caracteristice anilor ’80-’90, cu sistemul de joc tip MOBA care a fost adoptat în ultimii ani de multe jocuri de succes, relatează GadgetReport.ro

După succesul avut cu jocul Link Twin, Lorraine și Carbon au colaborat din nou iar rezultatul este un joc multiplayer de strategie.

Rumble League transpune jucătorul într-un univers alternativ al anului 1987, într-o lume dominată de elemente retro-futuriste.
Jucătorii vor explora destinații exotice unde se vor duela cu alți utilizatori, grație sistemului de tip multiplayer. În lupta pentru bani și glorie, oponenții își vor forma o echipă alcătuită dintr-o multitudine de luptători inspirați din cultura filmelor și jocurilor din anii ’80 cu scopul de a anihila tabăra adversă. Întreaga acțiune se desfășoară pe o coloană sonoră dominată de ritmuri synthwave realizată special pentru Rumble League de James Featherstone.

Utilizatorii pot descărca jocul de pe Galaxy Apps sau pot solicita o variantă beta pentru iOS și Android.

Pentru a descărca Rumble League, vizitați: https://rumble-league.com/