Samsung Flex Refrigerator. Cel mai spectaculos frigider inteligent

Data: 6/01/2016 | Autor: .

Samsung Flex Refrigerator. Cel mai spectaculos frigider inteligent

Samsung a lansat cel mai spectaculos frigider SMART din lume. Samsung Flex Refrigerator are patru uşi, un ecran touchscreen prin intermediul căruia poţi să faci comenzi pe internet, şi un preţ pe măsură – 5000 de dolari.

În ultimii ani, sud-coreenii au încercat să ne convingă de faptul că frigiderul trebuie să fie mai mult decât un gadget de bucătărie în care depozităm alimentele şi băuturile, la rece.

După modelul cu Wi-Fi şi ecran de 8 inchi din 2014, Samsung a revenit în piaţă, cu ocazia CES 2016, cu un nou model, cu patru uşi şi un display LCD de 21,5 inchi HD.

Samsung Flex Refrigerator gadgetreport.ro 2Samsung Flex Refrigerator este gândit să ofere mai mult decât utilizarea obişnuită a unui frigider. Sud-coreenii afirmă că au îmbunătăţit tot software-ul dedicat, inclusiv aplicaţia de calendar, astfel că acesta se sincronizează automat la telefoane şi tablete şi poate afişa alertele şi mesajele ca orice gadget inteligent.

Samsung Flex Refrigerator rulează sistemul de operare Tizen, software care îţi permite să instalezi tot felul de aplicaţii third-party, inclusiv unele precum FreshDirect şi ShopRite, care îţi dau posibilitatea să faci comenzi de la magazinele alimentare de pe internet şi să le plăteşti cu Instacart app, o aplicaţie realizată în colaborare cu MasterCard.

Samsung Flex Refrigerator îţi permite, de asemenea, să rulezi pe ecran programele TV şi site-urile de internet, aşa că poate să înlocuiască cu succes prezenţa unui televizor în bucătărie.

Interesant este şi faptul că frigiderul are un senzor care detectează mişcarea din cameră, astfel că deschide şi închide ecranul LED pentru a salva energie.