Samsung Galaxy A21s. Un nou telefon cu ecran mare și o baterie puternică

Data: 15/05/2020 | Autor: .

Samsung a anunțat lansarea noului smartphone din gama medie Galaxy A21s, un telefon care se remarcă prin ecranul mare, de 6.5 inchi și prin bateria de 5000 mAh, relatează GadgetReport.ro

Samsung Galaxy A21s vine într-o gamă de culori vibrante, care prezintă un efect 3D unic Glossy și de Hologramă. Designul elegant este bine proporționat și se simte confortabil într-o singură mână datorită marginilor reduse și a colțurilor rotunjite.

Samsung Galaxy A21s este echipat cu un ecran Infinity-O HD+ de 6,5 inci, cu raportul de afișare 20:9 care se vede excelent și se aude bine, grație funcției audio Dolby Atmos.

Telefonul este propulsat de un procesor Octa Core (Quad 2.0GHz + Quad 2.0GHz) și 3GB RAM. Rulează Android 10 de pe un spațiu de stocare standard de 32 GB, extensibil prin card.

Resursele hardware sunt optime pentru o utilizare normală, fără, bineînțeles, aspirații de flaghip.

Galaxy A21s stă bine la capitolul fotografie și video. Vine cu o cameră foto quad puternică și inovații inteligente, însemnând fotografii și video-uri cu aspect profesional.

Camera principală de 48MP, împreună cu camera Ultra Wide de 8MP, vă permit să surprindeți acele fotografiile landscape ale peisajelor pe care le întâlniți. Camera Macro de 2MP vă permite să realizați fotografii la distanță mică, surprinzând cele mai mici detalii, pe care în mod normal nu le-ați fi putut surprinde. Datorită camerei de adâncime de 2MP, funcția Live Focus vă permite să vă concentrați asupra subiectului principal, aplicând un efect de fundal blurat fotografiilor în care apar persoane, animale sau mâncarea pe care o îndrăgiți. În continuare, pentru a vă personaliza fotografiile, puteți utiliza o varietate de timbre, filtre și stickere bazate pe recunoașterea feței.

Galaxy A21s dispune de o baterie de 5.000mAh de lungă durată și de o încărcare rapidă de 15W, permițându-vă să petreceți mai mult timp jucând sau navigând, economisind timpul de  așteptare ca smartphone-ul să se încarce.

Cu 32 GB de stocare internă și o memorie externă de până la 512 GB, veți putea surprinde momente importante din viața voastră fără să vă faceți griji cu privire la spațiul de stocare. Pentru un plus de confort, interfața One UI Core permite navigarea cu o singură mână și funcția dark mode.

Pentru a face utilizarea zilnică și mai perfectă, A21s este echipat cu funcția de recunoaștere a feței și cu senzor de amprentă digitală. Doar poziționați telefonul în zona feței și îl puteți debloca instantaneu. Tehnologia de recunoaștere a feței vă asigură certitudinea că datele dvs. personale nu vor cădea niciodată pe mâini greșite.

Prețuri și disponibilitate

Galaxy A21s va fi disponibil comercial începând cu 19 iunie, pe https://www.samsung.com/ro/ și la magazinele partenere. Pentru mai multe informații despre Galaxy A21s, vizitați: https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-a-series/.

 

Specificații Galaxy A21s

 

  Galaxy A21s
Display[1] 6.5-inch HD+ TFT

Infinity-O Display(720X1600)

Cameră [ Cameră spate]

Principală: 48MP, F2.0

Ultra Wide: 8MP, F2.2

Adâncime: 2MP, F2.4

Macro: 2MP, F2.4

[Față]

13MP, F2.2

Corp 75.3 x 163.7 x 8.9mm
AP Octa Core (Quad 2.0GHz + Quad 2.0GHz)
Memorie[2] 3GB RAM

32GB Internal Storage

Micro SD slot (up to 512GB)

Baterie[3] 5000mAh (Typical)

15W Fast Charging

Autentificare biometrică Senzor amprentă

Recunoaștere facială

Culoare[4] Negru

Alb

Albastru

 

[1] Ecranul măsurat pe diagonală în forma unui dreptunghi complet, fără a ține cont de colțurile rotunjite. Zona vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și a camerei decupate.

[1] Memoria RAM disponibilă poate varia în funcție de țară și regiune.

[1] Valoarea standard testată în condiții de laborator ale terților. Durata de viață reală a bateriei poate varia în funcție de mediul rețelei, tiparele de utilizare și alți factori.

[1] Disponibilitatea poate varia în funcție de țară.