Samsung Galaxy A8s. Primul telefon cu ecran perforat din lume

Data: 11/12/2018 | Autor: .

Samsung Galaxy A8s. Primul telefon cu ecran perforat din lumeSud-coreenii de la Samsung au anunțat lansarea noului smartphone Samsung Galaxy A8s, primul telefon din istorie cu ecran perforat pentru a face loc camerei de selfie. Pentru Samsung, telefonul mai aduce o premieră – este primul smartphone fără mufă clasică de căști, relatează GadgetReport.ro

Dacă vreți să știți cum va arăta Galaxy S10, uitați-vă la fotografiile cu Galaxy A8s. Noul smartphone din gama medie vine cu o serie de premiere foarte interesante.

În primul rând, telefonul inaugurează o nouă gamă de produse, Galaxy A8s fiind dotat cu noul ecran Infinity O, de 6,4 inchi Full HD+, întins pe aproape toată suprafața frontală. Acesta este găurit în partea de sus, pentru a face loc senzorului de selfie, de 24 MP.

În al doilea rând, este primul telefon Samsung fără mufă de căști, asta după ce, ani de zile, sud-coreenii au făcut mișto de Apple pentru că au renunțat la această facilitate.

 

Dincolo de aceste specificații, Samsung Galaxy A8s arată excelent. Are un profil de metal și sticlă cu iz premium și este propulsat de un procesor Qualcomm Snapdragon 710, cu 6 sau 8 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare.

Telefonul are trei camere foto (24 megapixeli cu f/1.7 (clasic), 10 MP ultra wide cu f/2.4 și 5 MP cu f/2.2 pentru adâncime) pentru fotografii cu unghi larg de cuprindere, cu unghi clasic, dar și un senzor care să măsoare adâncimea (pentru defocalizarea fundalului în poze portret).

Samsung Galaxy A8s prezintă un senzor de amprentă pe spate, beneficiază de suport dual SIM, LTE, port USB-C, o baterie de 3.400 mAh și cântărește 173 de grame.

Telefonul rulează Android Oreo și va ajunge pe piață în luna ianuarie 2019 la un preț încă necunoscut.