Samsung Galaxy Buds se vor încărca wireless de la Galaxy S10

Data: 11/02/2019 | Autor: .

Samsung Galaxy Buds se vor încărca wireless de la Galaxy S10Samsung Galaxy Buds, noua generație de căști wireless a producătorului sud-coreean va debuta pe  20 februarie, la Mobile World Congress de la Barcelona, odată cu smartphone-urile din seria Galaxy S10 și smartwatch-urile Galaxy Sport, relatează GadgetReport.ro

Căștile Bluetooth, care vor fi vândute de Samsung în paralel cu Gear IconX, vor avea un design premium și specificații pe măsură.

Printre altele, Samsung Galaxy Buds se vor încărca wireless de la telefonul Galaxy S10. Această caracteristică va fi disponibilă exclusiv cu seria S10, acestea fiind primele telefoane ale Samsung care oferă opțiunea reverse-charging.

Căștile vor beneficia, bineînțeles, de suport Bixby și de o interfață dedicată, de unde utilizatorii vor putea să controleze setările de sunet, relatează Engadget.

Un alt aspect interesant care reiese din pozele spion apărute pe internet indică faptul că, spre deosebire de IconX, Samsung Galaxy Buds vor include un material ceramic, pentru a le accentua caracterul premium.

Pe surse se estimează că Samsung Galaxy Buds vor costa, cel mai probabil, în jur de 250-300 de euro.

Noi imagini cu Galaxy S10. Noutățile aduse de flagship-ul Samsung

Samsung Galaxy Sport, noi imagini cu versiunile Black, Blue și Gold