Samsung Galaxy Fold ajunge în magazine în septembrie

Data: 25/07/2019 | Autor: .

Samsung Galaxy Fold ajunge în magazine în septembrieSud-coreenii au reparat problemele lui Galaxy Fold, iar primul telefon pliabil din istoria Samsung urmează să ajungă în piață în luna septembrie, probabil la același preț prevăzut inițial, de peste 2000 de euro, relatează GadgetReport.ro

Prevăzut să fie disponibil pe piață din luna mai, telefonul a fost amânat de sud-coreeni după ce testele făcute de bloggeri au relevat faptul că acesta are probleme semnificative.

Între timp, telefonul de 2000 de dolari al sud-coreenilor a fost în primul rând ,,sigilat’’ pentru ca praful și impuritățile să nu mai poată intra, pe la balamale, sub ecran. În al doilea rând, Samsung pare să fi găsit o soluție pentru ca ecranul protector să nu mai poată fi scos și, astfel, display-ul pliabil să nu mai sufere problemelele semnalate de jurnaliștii care au testat prima versiune a Galaxy Fold.

Un lucru este sigur – telefonul va include acceași configurație hardware anunțată inițial.

Dincolo de ecranul revoluționar, Galaxy Fold include un chipset AP 7nm 64-bit Octa-core Snapdragon 855 și 12 GB de memorie RAM, alături de un spațiu de stocare de 512 GB. Telefonul are un scaner de amprente aflat pe partea în care degetul arătător stă în mod obișnuit, astfel încât dispozitivul se deblochează cu ușurință.

Telefonul include două baterii, de 4380 mAh, cu încărcare rapidă și wireless. Sistemul dual de baterii a fost special conceput pentru a ține pasul cu multitudinea de activități pe care telefonul le suportă. Galaxy Fold este, de asemenea, capabil să se încarce pe el, dar și un al doilea dispozitiv, ambele simultan, prin Wireless PowerShare, conectat la un singur încărcător, astfel încât să îl puteți lăsa pe al doilea acasă.

Samsung afirmă că Galaxy Fold a fost gândit pentru entertainment. Datorită imaginilor imersive de pe ecranul dinamic AMOLED și a sunetului clar de pe difuzoarele stereo AKG, filmele și jocurile preferate, precum Asphalt 9, sunt redate în culori bogate, iar sunetul are o calitate excelentă.

La capitolul foto, Galaxy Fold propune trei camere pe spate (Ultra-Wide: 16MP, F2.2, Wide: 12MP (2PD), F1.5/F2.4, OIS, Tele: 12MP, F2.4, OIS) două în interior și una în lateral (10MP (2PD), F2.2, Wide: 10MP (2PD) F2.2 RGB depth: 8MP, F1.9).

România se va afla pe lista primelor țări în care telefonul Galaxy Fold va fi disponibil, alături de SUA, Coreea de Sud, Marea Britanie, Franța, Germania și alte 10 țări.

Cei care vor cumpăra telefonul vor primi gratuit căștile Galaxy Buds, o husă specială din Kevlar și un an de garanție pentru orice probleme, inclusiv căzături, prin Samsung Care+. Samsung Galaxy Fold va fi oferit în versiunile de culoare Martian Green, Astro Blue, Space Silver și Cosmos Black.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.