Samsung Galaxy S III trece pe Android 4.1.2. Descarca update-ul (VIDEO)

Data: 5/01/2013 | Autor: .

galaxys3Samsung continua procesul de distribuire al update-ului Android 4.1.2 pentru telefonul Galaxy S III. Dupa ce, recent, semnalam debutul in Europa, incepand de sambata acesta poate fi descarcat si in Romania.

 Pentru a actualiza software-ul, intrati in  settings/about device/software update/ update.  Pachetul are 177.79 MB si va recomandam sa il descarcati de pe o conexiune Wi-Fi.

Daca nu puteti accesa setarile, inseamna ca telefonul dvs. este blocat in retea de catre operator. Ramane ca acesta sa va furnizeze update-ul. Pentru moment, acestia nu au anuntat calendarul actualizarii software-ului.

Update-ul aduce pe cel mai spectaculos telefon al sud-coreenilor noi facilitati, printre care o interfata Multi-View multitasking si un nou sistem de control al aplicatiilor si setarilor.

Printre altele, noul update aduce aplicatia Best Face, diferita de Burst Mode, care ofera utilizatorului posibilitatea de a alege, din mai multe fotografii, cele mai expresive.

O alta facilitate este noul low-light mode, care permite camerei foto sa faca fotografii de calitate chiar si fara flash, in conditii de vizibilitate scazuta.

Software-ul include si aplicatia Paper Artist, adusa de pe Galaxy Note 2. Aceasta permite utilizatorului sa poata desena cu degetul pe ecran, in acelasi mod ca pe Galaxy Note 2.
Singura deosebire este ca la Note ai la dispozitie un S-Pen stylus. Va fi interesant de vazut cat de fiabil va fi programul in absenta acestuia.

O alta facilitate adusa de Android 4.1.2 este Easy Mode, o aplicatie care reduce la minimul necesar intregul home-page, astfel incat sa poata fi utilizat cu usurinta chiar si de cei care nu cunosc tainele Android.

Urmariti mai jos clipurile Samsung in care sunt explicate, in detaliu, modificarile aduse.


Iata lista completa a update-urilor, lansate in premiera odata cu Galaxy Note II.

Android version 4.1.2
Multi-View
Page Buddy
New Gallery App (Same as in Note II)
Notification Panel (Notification Panel can now be customized)
Brightness Slider in Notification Panel Can Now Be Disabled
Smart Rotation (Screen Display adjusts to your angle of sightings)
Paper Artist App
Group Cast App