Samsung Galaxy S IV va avea o camera spectaculoasa, de 13 MP

Data: 22/11/2012 | Autor: .

Sud-coreenii de la Samsung pregatesc o camera nou-nouta pentru noul smartphone Galaxy S IV ce ar urma sa fie prezentat la Consumer Electronics Show, in luna ianuarie 2013. Telefonul ar urma sa ajunga in magazine cel mai probabil in martie-aprilie.

Potrivit unor surse citate de GSM Arena, noul telefon va veni cu o camera spectaculoasa, de 13 MP, capabila sa inregistreze in Full HD.

Ce stiam pana acum este ca smartphone-ul va avea, cel mai probabil, un ecran de 4.99 inchi Super AMOLED Full HD (1080p) cu rezolutia 1920×1080 pixeli si 441 pixeli/inch.

Ecranul, din relatarile producatorilor, ar urma sa depaseasca cu mult concurenta, fiind, de altfel, principalul atuu al noului telefon.

PotrivitGSM Arena, cel mai probabil noul telefon va rula chipset-ul Exynos 5450 Cortex-A15 CPU, prezent pe noul Chromebook si pe Samsung Nexus 10.

Chipset-ul va asigura telefonului performante quad-core la 2GHz si va aduce procesorul grafic Mali-658 GPU.

Asa cum GadgetReport.ro a mai scris, telefonul va continua liniile de design “inspirate de natură” ale generaţiei actuale.

In plus, noul telefon va avea o baterie mai puternica. Platforma tehnologica va fi cea de la Galaxy S III cu cateva imbunatatiri atat la capitolul hardware cat si software.