Samsung Galaxy S3 Slim. Cum arata noua versiune, mai subtire

Data: 20/03/2014 | Autor: .

Samsung Galaxy S3 Slim 3

Unul dintre cele mai bine vandute telefoane din istoria Samsung, modelul Galaxy S3 va fi lansat intr-o noua versiune. Vorbim de un telefon mult mai subtire si performante pe masura.Samsung Galaxy S3 Slim

Noul Samsung Galaxy S3 Slim isi va face debutul pe piata braziliana, acolo unde Samsung inregistreaza vanzari spectaculoase.

Samsung Galaxy S3 Slim vine cu un ecran de 4.5-inch cu rezolutia 960 x 540, un procesor quad-core de 1.2 GHz, 1 GB RAM si 8 GB spatiu de stocare, extensibil prin micro-SD cu inca 32 GB, relateaza Sammobile

Samsung Galaxy S3 Slim 2Smartphone-ul ruleaza Android 4.2 Jelly Bean si are o camera de 5 MP.

Interesant este ca, desi este mai subtire decat modelul de baza, noul smartphone este mai greu cu 6 grame (139 grame).

GalaxyS3 Slim va fi disponibil in culorile alb si negru, la un pret neprecizat.

Nu este exclus ca noul smartphone sa ajunga si in alte piete internationale, avand in vedere succesul modelului de baza.

In conditiile in care Galaxy S3 costa in Romania 1200-1500 lei, daca va ajunge si la noi, nu credem ca pretul va fi unul mai mare, avand in vedere specificatiile tehnice.

Un lucru este sigur –Galaxy S3 este unul dintre cele mai bune telefoane lansate de Samsung in ultimii ani, iar daca va doriti un telefon inteligent care sa aiba un pret decent si performante optime, alegerea lui poate fi o varianta buna.

Il puteti gasi la EMAG la 1219 lei. Detalii AICI.