Samsung Galaxy S6 şi S6 Edge. Cele mai bune imagini!

Data: 6/02/2015 | Autor: .

galaxy-s6-sammobile

De la o zi la alta, misterul din jurul celei de-a şasea generaţii a smartphone-ului Samsung Galaxy S6 se spulberă încet, dar sigur. Sammobile prezintă cele mai clare imagini cu noul smartphone dar şi cu versiunea S6 Edge, telefonul cu ecran curbat ce va fi lansat, tot pe 1 martie, de sud-coreeni.

Imaginea, preluată de pe CNET Korea, este menită să promoveze primele carcase pentru noua generatie Samsung Galaxy S6.

Vedem si cateva detalii esentiale ale noului smartphone – noua asezare a senzorilor de pe spatele telefonului, profilul cu aspect metalic si ecranul curbat de pe Edge.

Modulul foto pare a fi unul mult mai subtire, de 6.91mm, iar alături vedem senzorul de puls si LED flash-ul.

Sud-coreenii de la Samsung vor lansa noul smartphone Galaxy S6 cu ocazia evenimentului “Samsung Galaxy Unpacked 2015″, pe care îl vor organiza pe 1 martie la Mobile World Congress 2015 de la Barcelona.

Sud-coreenii vor renunta, o data cu noul telefon, la posibilitatea de a schimba bateria, asta pentru a reusi sa modifice carcasa acestuia. Astfel ca noul Samsung Galaxy S6 va avea un profil single-body, din sticla si cu margini metalice, dupa modelul Galaxy Alpha.

Noul profil este menit sa ofere telefonului un aspect premium si, probabil, sa justifice o crestere a pretului catre nivelul iPhone.Astfel, potrivit AndroidPit, Samsung Galaxy S6 ar urma să coste 749 de euro în varianta de 32 GB, 849 de euro cel de 64 GB şi 949 euro cel de 128 GB.

Iar Galaxy S Edge, noua generaţie de telefon cu ecran curbat, va costa 849 euro pentru varianta cu 32 GB, 949 euro pentru cea de 64 GB şi 1049 euro pentru cea de 128 GB.

Samsung Galaxy S6 ar putea fi primul smartphone de top al sud-coreenilor care va veni exclusiv cu un procesor Exynos, după ce Qualcomm a înregistrat mari probleme cu noul Snapdragon 810 pe 64 de biti si astfel l-a retras, pentru moment, de pe piaţă. Telefonul va rula 3 sau 4 GB de RAM in functie de varianta.

Noul smartphone va avea un display de 5,5 inchi cu rezoluţie QHD (2560 x 1440 pixeli) şi două camere foto, una frontală de 5 MP şi celalaltă de 20 MP cu stabilizare optică. Telefonul va rula Android 5.0 impreuna cu suita de programe Samsung.