Samsung Galaxy S7 Active. Telefonul aproape indestructibil

Data: 18/05/2016 | Autor: .

Samsung Galaxy S7 Active. Telefonul aproape indestructibilAşa cum estimam încă de acum o lună, sud-coreenii de la Samsung pregătesc lansarea versiunii Galaxy S7 Active, un smartphone cu specificaţii de ultimă generaţie şi cu o rezistenţă la şocuri cu adevărat remarcabilă. Pe internet au apărut noi imagini spion cu gadgetul Samsung.

Din imaginile preluate de GSM Arena, noul Samsung Galaxy S7 Active ar urma să includă o carcasă cu iz de camuflaj, menită să inducă ideea că este un telefon optim în orice condiţii.

Purtând numele de cod SM-G891A, telefonul heavy-duty prezintă specificaţiile modelului Galaxy S7 – procesor Snapdragon 820, 4 GB memorie RAM, Adreno 530, 32 GB memorie internă şi camera foto de 12MP.

Diferenţa faţă de modelul clasic S7 este reprezentată de ecranul de 5,5 inchi, acelaşi de pe S7 Edge, cu rezoluţia de 2560×1440 pixeli.

Dincolo de specificaţiile hardware, telefonul este rezistent la apă şi praf, facilităţi prezente şi pe S7, dar şi la căzături şi lovituri.

Pentru a-l face mai rezistent, sud-coreenii au dotat modelul S7 Active cu o carcasă din policarbonat, protejată cu o margine din cauciuc.

Telefonul rulează sistemul de operare Android 6.0.1.

Samsung nu a comentat informaţiile pe surse, astfel că nu ştim, pentru moment, când va fi lansat şi la ce preţ