Samsung Galaxy S7 va avea o cameră revoluţionară, cu nume de cod Britecell

Data: 19/11/2015 | Autor: .

samasung britecell

Samsung va lansa o nouă generaţie de senzori foto-video care vor oferi o imagine de o calitate fără precedent, graţie tehnologiei Britecell. Cel mai probabil, aceasta va fi prezentată în februarie, pe noile Galaxy S7 şi S7 Edge, relatează IBT.

Noul senzor dezvoltat de Samsung promite o îmbunătăţire semnificativă a performanţei mai ales în condiţii de întuneric sau luminozitate scăzută, acolo unde ştim că nicio cameră de telefon din ziua de azi nu se descurcă prea grozav.

Noua cameră Britecell va include senzori mai mici de un micron care vor permite sud-coreenilor să reducă dimensiunea acesteia cu până la 17% şi să permită, astfel, dezvoltarea unor telefoane şi mai subţiri.

În esenţă, Britecell va înlocui tradiţionalii pixeli verzi din RGB cu unii de culoare albă şi astfel camera va atrage mai multă lumină naturală şi va reduce, astfel, culorile considerate artificiale.

GadgetReport.ro relata, recent, că noul Samsung Galaxy S7 va include şi un nou procesor, cu 30% mai rapid şi cu 10% mai eficient din punct de vedere al consumului de energie. Detalii aflaţi dintr-un amplu material GadgetReport.ro dedicat noului smartphone.

Noile telefoane Samsung Galaxy S7 şi S7 Edge vor fi prezentate pe 21 februarie, înainte de deschiderea Mobile World Congress din Barcelona.