Telekom lansează o nouă ofertă pentru cartelele preplătite

Data: 20/11/2015 | Autor: .

telekom oferta cartele preplatite

Telekom a anuntat lansarea unei oferte speciale de sărbători pentru utilizatorii de cartele preplătite. În perioada 16 noiembrie 2015 – 14 ianuarie 2016, clienţii noi şi cei existenţi care îşi activează una dintre extraopţiunile disponibile în portofoliul Telekom vor primi mai multe beneficii garantate pe viaţă, la fiecare activare sau reactivare a extraopțiunii alese.

Astfel, la activarea extraopţiunii Extra S pentru doar 4.95 Euro (plus TVA), utilizatorii primesc, garantat pe viață, beneficii, precum minute și SMS-uri nelimitate în rețelele Telekom, 500 MB și 500 de minute naționale și internaționale către rețele fixe sau SMS naționale și 100 de minute internaționale către rețelele mobile. Pentru 5.95 Euro (plus TVA), clienții care optează pentru extraopțiunea Extra Date M primesc de două ori mai multe beneficii: 1 GB trafic de date la viteză 4G, 1000 de minute naționale și internaționale către rețelele fixe sau SMS naționale și 200 de minute internaționale către rețelele mobile.

Clienții existenți care reactivează sau migrează de la opțiunile vechi  la opțiunile din promoția Telekom de sărbători (Extra S/ Extra Date M/ Extra Voce M/ Extra L și Extra XL) vor primi automat noile beneficii, pe viață, la fiecare reactivare a extraopțiunii.

De asemenea, utilizatorii de cartele preplătite Telekom beneficiază de mai mult internet pe mobil prin bonusul GigaWeekend care oferă 4GB trafic de date pe lună la extraopțiunile din ofertă. În fiecare weekend, utilizatorii de cartele preplătite Telekom beneficiază de 1GB trafic de date, gratuit. Acesta poate fi activat în intervalul sâmbătă, ora 00:01 – duminică, ora 23:59, trimiţând în fiecare weekend un SMS la numărul 888 sau din MyAccount.

În plus, clienții Telekom pot comunica nelimitat în orice rețea prin aplicația WhatsApp si în rețeaua Telekom Romania prin SMS, MMS și aplicația Joyn by Telekom, indiferent dacă au sau nu o extraopțiune activă sau credit disponibil, în perioada activă a cartelei.