Cum arată primul smartphone produs de Pepsi!

Data: 23/11/2015 | Autor: .

pepsi phone p1

Pepsi a lansat pe piaţa chineză primul său telefon mobil. Botezat Pepsi Phone P1, smartphone-ul este produs de chinezi şi are pe spate logo-ul producatorului de sucuri racoritoare.

Telefonul, realizat de cei de la Shenzhen Scooby Communication Equipment, este un gadget din gama medie şi este vândut la un preţ de numai 110 dolari, ofertă limitată pentru primii 1.000 de utilizatori.

pepsi phone p1 gadgetreport.roLa aceşti bani, primeşti un smartphone cu o carcasa unibody, un display de 5.5 inch Full HD, la 1080p (cu 2.5D glass), un procesor octa-core MT6592 şi 2 GB de RAM.

Pepsi Phone P1 are o camera pentru selfie-uri de 5MP şi o alta principala de 13MP (f/2.0, 1/3.06).

Pepsi Phone P1 este dual-SIM, are conectivitate LTE şi rulează un sistem de operare Android 5.1 Lollipop, costumizat sub logo-ul dido OS.

Telefonul are si scaner de amprenta pe spate, iar acumulatorul este de 3.000 mAh.

Disponibil doar în China, acest efort este similar cu cel al altor produse sub licenţa Pepsi lansate recent la nivel global care includ articole de îmbrăcăminte şi accesorii’, a declarat un purtător de cuvânt Pepsi.

PepsiCo nu se află la primul gadget lansat sub brand propriu. Bang & Olufsen şi producătorul italian de încălţăminte Del Toro au semnat cu Pepsico un parteneriat pentru o gamă de produse destinate campaniei sale pe segmentul fotbalului.