Samsung Galaxy S9 debutează oficial în România. Precomenzile nu depăşesc aşteptările

Data: 6/03/2018 | Autor: .

Samsung Galaxy S9 debutează oficial în România. Precomenzile nu depăşesc aşteptările

Precomenzile pentru noile flagship-uri Samsung Galaxy S9 şi S9+ sunt în linie cu cele înregistrate pentru seria S8, afirmă surse din cadrul industriei, citate de Sammobile. Sud-coreenii se aşteaptă, însă, ca noile smartphone-uri să se vândă mai bine decât flagship-urile de anul trecut, relatează GadgetReport.ro

Potrivit surselor citate de Sammobile, n-ar fi exclus ca precomenzile să fie chiar mai mici decât cele de anul trecut, în condiţiile în care ,,clienţii s-ar putea să nu vadă în S9 diferenţele evidente faţă de celelalte smartphone-uri”.

Sursele afirmă că interesul pentru noul flagship n-ar fi atât de mare precum cel în cazul Galaxy S8, în condiţiile în care noua generaţie reprezintă doar o evoluţie, nu o revoluţie tehnologică.

În tentativa de a stimula vânzările noilor smartphone-uri, sud-coreenii au lansat, în premieră, un program de buyback pentru cei care vor să precomande S9 şi S9+.

SAMSUNG GALAXY S9, LANSAT OFICIAL ÎN ROMÂNIA

Sud-coreenii vor lansa oficial, diseară, noile smartphone-uri pe piaţa românească. La precomandă, Galaxy S9 se vinde cu 3899 lei, iar S9+ cu 4399 lei, preţuri incomparabil mai mici faţă de iPhone X.

În funcţie de ce telefon aduci la buyback, Samsung oferă un discount între 700 şi 2200 lei.

Pentru un Galaxy S6 sau un Note 4, obţii o reducere de până la 800 de lei, pentru un iPhone 8 sau un S8Plus de 2200 lei.

Astfel că vei da pe telefon, în medie, în jur de 3000 de lei ceea ce, pentru un telefon de ultimă generaţie, este un preţ foarte bun. Detalii afli din materialul de mai jos.

Poţi cumpăra Samsung Galaxy S9 de AICI , iar S9+ de AICI.

Din materialul de mai jos afli care sunt principalele argumente pentru care merită să cumperi Samsung Galaxy S9.

Samsung Galaxy S9. 10 argumente pentru care merită să treci la noul flagship