Samsung Galaxy S9. 10 argumente pentru care merită să treci la noul flagship

Samsung Galaxy S9. 10 argumente pentru care merită să treci la noul flagship

Dacă vrei să îţi iei un smartphone de ultimă generaţie şi ai bani de un flagship, merită să treci la Samsung Galaxy S9. Este, de departe, cel mai bun telefon lansat în 2018, iar raportul preţ-calitate este excelent. GadgetReport.ro îţi prezintă principalele argumente pentru care merită să treci la noul flagship al sud-coreenilor.

1.Ecranul spectaculos

Chiar dacă la prima vedere pare că Samsung Galaxy S9 este un copy-paste după modelul de anul trecut, lucrurile stau cu totul altfel în realitate. Pe noua generaţie, Samsung a extins ecranul Infinity Display Quad HD+ Super AMOLED (2960×1440 pixeli) şi mai mult, astfel că a ajuns să acopere peste 90% din suprafaţa frontală, fără bretonul adoptat de Apple pe iPhone X. Ecranul curbat, extrem de bine calibrat, cu culori excelent definite şi o luminozitate optimă vor face ca experienţa multimedia să fie una pe măsura aşteptărilor.

2.Cea mai bună cameră de pe piaţă

Dacă eşti interesat să faci poze cu telefonul, Samsung Galaxy S9 îţi oferă cea mai bună performanţă, fapt dovedit de toate testele comparative făcute cu iPhone X sau Google Pixel 2. Apertura variabilă (F1.5/ F2.4) face din S9 primul telefon Samsung care realizează fotografii cu adevărat bune în condiţii de luminozitate scăzută. Mai mult, cu noua cameră poţi să filmezi în UHD/4K şi în slow motion, o facilitate cu adevărat spectaculoasă care va face ca amintirile tale să capete o altă dimensiune.

3.Procesorul Exynos 9810

Noul procesor de pe seria Galaxy S9 oferă o performanţă superioară modelului de anul trecut, în medie cu 20%. Este tactat până la 2,7 Ghz şi, împreună cu memoria ultra-rapidă, face ca orice joc, film şi alt tip de experienţă multimedia să se desfăşoare fără niciun fel de problemă. În plus, tehnologia pe 10 nm face să consume mai puţină energie, astfel că bateria va ţine mai mult.

4.Difuzoare stereo

Galaxy S9 este primul telefon din noua gamă care oferă difuzoare stereo. Sunetul este optimizat Dolby Atmos (Dolby Digital, Dolby Digital Plus), astfel că se aude clar şi, împreună cu imaginea excelentă, oferă o experienţă multimedia fără precedent (UHQ 32-bit & DSD support PCM: Up to 32 bits-DSD: DSD64/128)

5.Căştile audio excelente

Un alt argument pentru care merită să cumperi Galaxy S9 îl reprezintă căştile AKG care să aud excelent şi care oferă un fir acoperit cu kevlar, astfel că nu se vor rupe sau întrerupe ca la alte telefoane. Căştile au un bass puternic, medii şi înalte bine definite, iar experienţa Dolby Audio este cu adevărat excelentă.

6.Securitatea datelor

Noul flagship Samsung oferă un nivel fără precedent de securitate. Ai la dispoziţie şase variante de logare, cu amprenta iris, cu imaginea feţei, cu amprenta şi cu combinaţii de taste şi gesturi, astfel că va fi aproape imposibil ca altcineva să-ţi controleze telefonul. Mai mult, cu noua versiune Knox, datele tale pot fi securizate suplimentar, în foldere speciale, astfel că nu vei avea surpriza ca cineva să îţi spargă telefonul. Nu e imposibil, însă este puţin probabil să poată să-l decripteze.

7.Încărcarea wireless

Samsung a optimizat, pe noul smartphone, încărcarea telefonului, atât cea cu încărcător clasic cât şi pe wireless. Astfel că, în numai 10 minute, bateria lui S9 ajunge la 20% ceea ce reprezintă un progres excelent. Telefonul Samsung este compatibil cu aproape toate încărcătoarele wireless disponibile pe piaţă, inclusiv cele ieftine, de 50 de lei.

8.Se conectează la orice monitor sau televizor

Noile smartphone-uri Galaxy S9 şi S9+ pot fi conectate cu uşurinţă la orice ecran mai mare, monitor sau televizor, dacă acestea au HDMI, USB type-C, o placă de internet sau un Chromecast. Prin Smart View, poţi reda tot conţinutul multimedia de pe telefon (filme, fotografii, prezentări, emailuri, pagini de internet, muzică etc.) pe ecranul mare în Full HD la 30 fps. Le poţi vedea şi prin cablu, cu conectorul USB type-C sau printr-un HDMI Adapter (DisplayPort 4K 60 fps). Iar dacă îţi cumperi şi noul gadget Dex Pad, vei transforma telefonul într-un adevărat laptop pe care să-l controlezi cu touchscreen-ul sau cu o tastatură şi un mouse.

9.Emoji-urile originale

La capitolul software, dincolo de faptul că rulează cea mai nouă versiune a sistemului de operare Android, 8.0 Oreo, noua generaţie Galaxy S9 şi S9+ se remarcă prin seria originală de emoji-uri pe care le poţi folosi pe reţelele sociale. Faptul că îţi poţi face propriul emoji după expresia feţei aduce un plus de originalitate şi oferă utilizatorilor o nouă modalitate, foarte plăcută, să se exprime în online.

10.Preţul optim, ofertă de buyback

La raportul preţ-calitate, Galaxy S9 şi S9+ stau foarte bine. S9 se vinde cu 3899 lei, iar S9+ cu 4399 lei, preţuri incomparabil mai mici faţă de iPhone X. În plus, în această perioadă, sud-coreenii derulează o campanie de buyback care, în funcţie de ce telefon aduci, îţi oferă un discount între 700 şi 2200 lei. Pentru un S6 sau un Note 4, obţii o reducere de până la 800 de lei, pentru un iPhone 8 sau un S8Plus de 2200 lei. Astfel că vei da pe telefon, în medie, în jur de 3000 de lei ceea ce, pentru un telefon de ultimă generaţie, este un preţ foarte bun. Detalii afli din materialul de mai jos.

Poţi cumpăra Samsung Galaxy S9 de AICI , iar S9+ de AICI.

Cum poţi să iei un Samsung Galaxy S9 la buyback. Verifică-ţi telefonul!