Cum poţi să iei un Samsung Galaxy S9 la buyback. Verifică-ţi telefonul!

Data: 2/03/2018 | Autor: .

Cum poţi să iei un Samsung Galaxy S9 la buyback. Verifică-ţi telefonul!

Sud-coreenii de la Samsung au lansat pe piaţa românească o ofertă de buyback pentru cei care vor să achiziţioneze noile smartphone-uri Galaxy S9 şi S9+. Poţi aduce aproape orice tip de smartphone sau tabletă într-unul dintre sediile Samsung şi vei primi un voucher de până la 2200 lei. Oferta, la prima vedere, pare tentantă, însă depinde foarte mult de ce telefon sau tabletă dai la buyback, relatează GadgetReport.ro

Samsung a lansat o platformă specială pe care poţi să afli foarte simplu cât valorează telefonul sau tableta ta, înainte de a beneficia de oferta specială pentru Galaxy S9.

Pe https://www.samsungmobilestore.ro/buy-back, alegi marca, modelul şi telefonul pe care vrei să îl cumperi, Galaxy S9 sau S9+, şi vei afla exact ce discount poţi să obţii.

Am făcut câteva simulări şi am aflat, astfel, că dacă ai un Galaxy Note 4 poţi primi 210 lei, pentru Galaxy S6 206 lei, pentru un LG G5 – 300 lei, iar pentru un telefon iPhone 6 – 348 lei. La aceşti bani, se adaugă bonusul fix oferit de companie, de 465 lei, astfel că discountul creşte până la 700-1000 lei.

Cel mai mare discount îl primeşti dacă aduci, de exemplu, un Galaxy S8 Plus, pentru care vei primi, în total, un bonus de 2200 lei, iar pentru un iPhone 8 vei avea la dispoziţie un discount de 2199 lei.

Cum S9 costă 3899 lei, vei putea achiziţiona astfel telefonul la 1699 lei, un preţ excelent. Chiar şi cu 1000 lei discount, preţul este unul tentant, având în vedere performanţele tehnologice.

Pe lista telefoanelor pe care le poţi aduce la buyback se află modele de la LG, Allview şi alte zeci de producători, printre care Wico şi Meizu.

Trebuie ca telefoanele să fie funcţionale şi să nu prezintă defecte evidente, precum ecranul spart sau componente ale carcasei desprinse/rupte/lipsă. Sunt acceptate doar zgârieturi fine cauzate de uzura normală.

După ce primeşti voucherul, nu îţi rămâne decât să precomanzi telefonul la unul dintre partenerii autorizaţi. Preţul este acelaşi peste tot, astfel că noi îţi recomandăm oferta pentru Galaxy S9 de la eMag, pentru opţiunea de service şi serviciile de plată optime.

Poţi cumpăra Samsung Galaxy S9 de AICI , iar S9+ de AICI.