Samsung Galaxy S9 și S9+ au debutat oficial în România. Specificaţii, preţuri, avantaje

Data: 7/03/2018 | Autor: .

Samsung Galaxy S9 și S9+ au debutat oficial în România. Specificaţii, preţuri, avantaje

Samsung Electronics a lansat în România smartphone-urile Galaxy S9 și S9+. Noile telefoane vor fi disponibile în magazine începând cu data de 16 martie, în 3 culori: Midnight Black, Coral Blue și Lilac Purple. Precomenzile au început din 25 februarie, iar primele telefoane comandate se vor livra începând cu data de 9 martie, relatează GadgetReport.ro

În cadrul evenimentului de lansare, desfăşurat aseară (6 martie) în Bucureşti, a avut loc primul concert AR Emoji, care a fost realizat cu ajutorul trupei GOLAN.

Pentru prima oară în România, membrii trupei au performat sub forma unor emoji, care au redat expresiile fiecărui membru. Integrată în acest an în flagship-urile Samsung, tehnologia AR Emoji folosește un algoritm de învățare a datelor, care analizează o imagine 2D a utilizatorului și preia peste 100 de caracteristici faciale pentru a crea un model 3D.

La precomandă, Samsung Galaxy S9 se vinde cu 3899 lei, iar S9+ cu 4399 lei, preţuri incomparabil mai mici faţă de iPhone X.

În funcţie de ce telefon aduci la buyback, Samsung oferă un discount între 700 şi 2200 lei.

Pentru un Galaxy S6 sau un Note 4, obţii o reducere de până la 800 de lei, pentru un iPhone 8 sau un S8Plus de 2200 lei.

Astfel că vei da pe telefon, în medie, în jur de 3000 de lei ceea ce, pentru un telefon de ultimă generaţie, este un preţ foarte bun. Detalii afli din materialul de mai jos.

Poţi cumpăra Samsung Galaxy S9 de AICI , iar S9+ de AICI.

Gadgetreport.ro relata, recent, că dacă vrei să îţi iei un smartphone de ultimă generaţie şi ai bani de un flagship, merită să treci la Samsung Galaxy S9. Este, de departe, cel mai bun telefon lansat în 2018, iar raportul preţ-calitate este excelent.

Chiar dacă la prima vedere pare că Samsung Galaxy S9 este un copy-paste după modelul de anul trecut, lucrurile stau cu totul altfel în realitate.

Pe noua generaţie, Samsung a extins ecranul Infinity Display Quad HD+ Super AMOLED (2960×1440 Pixeli) şi mai mult, astfel că a ajuns să acopere peste 90% din suprafaţa frontală, fără bretonul adoptat de Apple pe iPhone X. Ecranul curbat, extrem de bine calibrat, cu culori excelent definite şi o luminozitate optimă vor face ca experienţa multimedia să fie una pe măsura aşteptărilor.

Cea mai bună cameră de pe piaţă

Dacă eşti interesat să faci poze cu telefonul, Samsung Galaxy S9 îţi oferă cea mai bună performanţă, fapt dovedit de toate testele comparative făcute cu iPhone X sau Google Pixel 2.

Apertura variabilă (F1.5/ F2.4) face din S9 primul telefon Samsung care realizează fotografii cu adevărat bune în condiţii de luminozitate scăzută. Mai mult, cu noua cameră poţi să filmezi în UHD/4K şi în slow motion, o facilitate cu adevărat spectaculoasă care va face ca amintirile tale să capete o altă dimensiune.

Difuzoare stereo

Galaxy S9 este primul telefon din noua gamă care oferă difuzoare stereo. Sunetul este optimizat Dolby Atmos (Dolby Digital, Dolby Digital Plus), astfel că se aude clar şi, împreună cu imaginea excelentă, oferă o experienţă multimedia fără precedent (UHQ 32-bit & DSD support PCM: Up to 32 bits-DSD: DSD64/128)

Află care sunt celelalte facilităţi ale noii serii Galaxy S9 din ştirea de mai jos.

Samsung Galaxy S9. 10 argumente pentru care merită să treci la noul flagship