Browsing: Samsung

Înlocuitorul excelentului Galaxy S22 Ultra, Galaxy S23 Ultra se bazează pe progresele făcute de predecesorul său. Acestea includ o cameră principală de 200 MP și o actualizare majoră a chipset-ului cu un cip Snapdragon 8 Gen 2 exclusiv pentru telefoanele Galaxy, care promite cea mai rapidă grafică din lume.

 Samsung a lansat noul Odyssey Neo G7 (G70NC). Primul model de monitor plat Mini-LED al companiei dispune de un ecran mare, special conceput pentru a le oferi jucătorilor un câmp vizual cât mai larg și cele mai clare detalii de vizualizare – invitându-i în lumea propriilor jocuri preferate cu o calitate fidelă a imaginii.

Dacă plănuiați să faceți upgrade la viitoarea serie Samsung Galaxy S23, s-ar putea să trebuiască să dați mai mulți bani! Potrivit lui Roland Quandt, care a dezvăluit o informație de încredere, prețul viitoarelor telefoane emblematice Samsung ar urma să fie mai mare în unele părți ale Europei în comparație cu predecesorul său, seria Galaxy S22. 

Înainte de startul oficial al târgului CES 2023, Samsung Electronics a prezentat noutățile gamei personalizabile Bespoke Home. Samsung a inclus o selecție mai largă de tipuri de frigidere Bespoke, printre care Bespoke 4-Door Flex™ cu Family Hub™+ și ecran mai mare, de 32 de inci, dar și cuptoarele Bespoke AI™ cu opțiunea de a găti inteligent cu tehnologia AI Pro Cooking care optimizează și ajută la pregătirea meselor – toate aceste inovații având ca obiectiv să transforme bucătăriile în spații de gătit mai inteligente și mai interactive.

Samsung este gata să lanseze seria Galaxy S23 undeva la începutul anului 2023, iar dacă e să dăm crezare celor mai noi zvonuri, seria de telefoane ar putea fi prezentată încă din ianuarie.