Samsung Gear S3 Classic vs. Frontier. Tu pe care îl preferi? Unboxing simultan şi primele impresii despre cele mai spectaculoase ceasuri inteligente Samsung

Gear S3 Classic şi Gear S3 Frontier sunt cele mai spectaculoase ceasuri inteligente construite vreodată de Samsung. Se conectează la orice smartphone cu Android şi la iPhone-urile de ultimă generaţie şi îţi oferă o experienţă multimedia ireproşabilă. Sunt foarte rezistente, se mişcă fără cusur în aplicaţii şi îţi oferă un plus semnificativ, fie că vrei să îţi calculezi activitatea sportivă, să vorbeşti la el când te afli cu mâinile pe volan sau să fi la curent cu sms-urile, email-urile şi update-urile de pe reţelele sociale, fără să mai scoţi telefonul din buzunar.

Gear S3 Classic sau Gear S3 Frontier? Pe care l-ai alege dacă eşti dispus să investeşti 1400-1600 de lei într-un smartwatch. O întrebare pe care am primit-o pe adresa redacţiei şi de la care am pornit în tentativa de a identifica care dintre flagship-urile Samsung este mai bun.

Prima impresie şi, probabil, cea decisivă, este legată de design. Gear S3 Classic vine cu un design ceva mai cuminte, clasic, adaptat oricărui tip de activitate, fiind uşor de asortat la castum dar şi la o cămaşă casual. Gear S3 Frontier este versiunea ceva mai sportivă, cu un look mai agresiv, ceas pe care nu vă recomandăm niciodată să-l purtaţi cu un costum. Pur şi simplu nu se potriveşte.

Gear S3 Classic este ceva mai uşor faţă de Gear S3 Frontier, iar o altă diferenţă o reprezintă curelele.

Classic vine cu una din piele, puţin cam dură după preferinţele noastre, în timp ce Frontier oferă o curea flexibilă, dar rezistentă, din silicon.

Ambele ceasuri sunt rezistente la apă în anumite condiţii, adică le puteţi purta în ploaie, însă nu intraţi cu ele în mare sau la piscină.

În materie de hardware, specificaţiile sunt identice din toate punctele de vedere.

Gear S3, 3-4 zile de autonomie

Ceasurile au toate specificaţiile de ultimă generaţie, de la GPS la wifi, difuzor şi microfon.

În materie de autonomie, ceasurile rezistă 3-4 zile, fără probleme, înainte de a le pune la încărcat.

Un aspect pozitiv îl reprezintă standul de încărcare, magnetic, care este uşor de folosit.

Cum arată cele două ceasuri, cum se prezintă aplicaţiile, cum puteţi schimba faţetele şi curelele, dar şi alte detalii aflaţi din videotutorialul GadgetReport.ro de mai jos.

Dacă vă doriţi unul dintre cele două ceasuri, una dintre cele mai bune oferte o găsiţi AICI. Pe emag veţi avea garanţie asigurată şi un service prompt, fără probleme.

Gear S3 Classic îl puteţi cumpăra de pe acest LINK, iar Gear S3 Frontier de pe acest LINK.