Samsung Internet 15.0 Beta. Viteză mai bună, căutare intuitivă

Data: 14/07/2021 | Autor: .

Samsung Internet 15.0 Beta. Viteză mai bună, căutare intuitivă

Samsung a lansat versiunea Beta a Samsung Internet 15.0. Noul widget de căutare intuitiv facilitează, mai mult ca oricând, căutarea informațiilor direct din ecranul de pornire..

Protecție inteligentă împotriva tracking-ului pe site-urile web

Samsung Internet 15.0  își protejează utilizatorii împotriva amprentelor digitale – o tehnică prin care se urmărește modul de utilizare al rețelei și se corelează cu informațiile despre utilizatori. Acum, datorită tehnologiei îmbunătățite de anti-tracking, Samsung Internet 15.0 Beta se va asigura că informațiile utilizatorilor rămân cu adevărat private.

 

Internet 15.0 Beta le permite utilizatorilor să-și elimine datele stocate pe propriile dispozitive, oferind o perspectivă mai bună asupra a ceea ce va fi șters. Mai mult, odată ce utilizatorul activează modul Secret, browserul rămâne în acest fel în mod implicit, eliminând pașii suplimentari pentru activarea lui de fiecare dată.

Samsung Galaxy Z Fold3 debutează pe 11 august. Ce noutăți aduce

Căutare intuitivă și navigare rapidă

 

Noul widget de căutare intuitiv al Samsung facilitează, mai mult ca oricând, căutarea informațiilor direct din ecranul de pornire. Este rapid și ușor. Tot ce trebuie să facă utilizatorii este să tasteze sau să își folosească vocea pentru a căuta orice au nevoie în mediul online.

 

Pentru a face ca experiența de navigare să fie și mai simplă, Samsung Internet 15.0 stochează temporar paginile web anterioare, astfel încât utilizatorii să le poată accesa rapid fără să mai fie nevoie de reîncărcarea lor, reducând consumul de date pe măsură ce utilizatorii navighează între pagini.

După perioada de testare beta, Samsung Internet 15.0 va fi lansat oficial la sfârșitul verii. Cei care sunt deja utilizatori de Internet Samsung, vor primi o notificare atunci când noua versiune va fi disponibilă.

Samsung Galaxy S21 FE, gata de lansare! Cele 10 atuuri ale noului smartphone