Samsung lansează NEXTGEN TV

Data: 7/01/2020 | Autor: .

Samsung lansează NEXTGEN TV

Samsung Electronics a anunțat, oficial, că noua gama de televizoare QLED 8K 2020, prezentată ieri de GadgetReport.ro, va oferi tunere ATSC 3.0. Acest standard de transmisie oferă utilizatorilor rezoluții mai mari, experiențe audio interactive, mai realiste, menite să seteze un nou standard în ceea ce privește transmisiunile TV.

NEXTGEN TV cu ATSC 3.0 îmbunătățește experiența de vizionare pentru toți cei care dețin un televizor din gama QLED 8K 2020, dar nu numai.

Unul dintre avantajele și îmbunătățirile cheie cu care vine NEXTGEN cu ATSC 3.0 față de standardul actual ATSC 1.0 este posibilitatea de a primi și reda conținut în rezoluție de până la 4K, mai mult decât redarea în Full HD, disponibilă în prezent. Acest lucru înseamnă că utilizatorii care dețin un televizor Samsung QLED 8K pot reda conținut 4K atunci când semnalele sunt transmise.

NEXTGEN TV aduce publicului o experiență audio mai captivantă și mai realistă. Funcțiile standardului Multi-Channel Object Audio și îmbunătățire a dialogului oferă utilizatorilor un sunet mai clar, oferind astfel o experiență imersivă, în plus față de sunetul surround tradițional. Standardul înseamnă, de asemenea, o îmbunătățire a conținutului și a informațiilor transmise.

Samsung 8K QLED TV debutează la CES 2020. Televizorul fără margini