Samsung Mobile Print. Cum sa iti printezi wireless fotografiile de pe telefon

Data: 15/04/2013 | Autor: .

Samsung Built in Printing Function

Samsung a lansat o solutie pentru imprimare mobila care iti permite sa iti printezi fotografiile, e-mail-urile sau paginile web, precum si documente Google Docs, fisiere in format PDF sau documente Microsoft Office, de pe telefon sau tableta, in numai cateva secunde. Singurul pas care trebuie sa il faci este sa descarci aplicatia Samsung Mobile Print din Samsung Apps si sa apesi butonul „Print” .Screenshot

Datorita funcției de imprimare incorporate, dispozitivele mobile Samsung pot detecta automat o imprimanta Samsung aflata in apropiere si imprima rapid imagini, e-mail-uri, pagini web sau pagini din aplicațiile Samsung, precum SMemo si SNote.

De asemenea, prin numai cateva atingeri ale dispozitivului mobil, utilizatorii pot alege dintr-o gama larga de setari, precum: numarul de copii care trebuie imprimat, tipul de imprimare fața-verso, dimensiunea documentului, orientarea paginii, tipul documentului sau pot selecta setarile de culoare dorite.

Aplicatia este inclusa in sistemul de operare al smartphone-ului Galaxy SIV si poate fi descarcata pentru GALAXY S II, GALAXY S III, GALAXY Note, GALAXY Note II si Galaxy Tab.

Aplicația ofera si o funcție de transmisie fax, singura funcție de acest gen disponibila in industria telefoanelor mobile. In plus, aceasta aplicație permite utilizatorilor sa scaneze imagini cu ajutorul unei imprimante Samsung multifuncționale si sa trimita respectivele documente scanate direct catre un dispozitiv mobil.

Samsung a anuntat, totodata, lansarea primei imprimanta color cu laser din lume cu tehnologie NFC. Atunci cand un smartphone activ NFC este plasat in apropierea unei imprimante cu NFC, cele doua dispozitive se vor conecta automat. Imprimarea se poate face fara vreo alta configurare suplimentara.