Vodafone RED. Cat costa noile abonamente cu minute nelimitate

Data: 12/04/2013 | Autor: .

vodafone-redVodafone a lansat joi noile abonamente RED, prin care utilizatorii pot vorbi si trimite SMS-uri nelimitat, in orice retea nationala, si pot avea pana la 4 GB de trafic pe internet. Abonamentele le puteti vedea, in detaliu, AICI

Vodafone a lansat trei tipuri de abonamente, cu preturi intre 29 si 65 de euro/luna.

-RED 29 include minute si SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 500 MB trafic de date, spatiu de stocare Cloud de 15 GB si acces gratuit la Vodafone Protect, pentru 29 euro/luna.

Clientii pot achizitiona, la pachet, un Samsung Galaxy Fame sau un Huawei Ascend G510 la pretul de 1 euro.

-RED 45 include minute si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale, apeluri nelimitate in retelele fixe europene, 2GB de trafic de date, 25 GB de stocare Cloud, 100 de minute in retelele europene mobile si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, la un pret de 45 euro/luna.

Pentru acest pachet, clientii pot opta pentru un Samsung Galaxy SIII mini sau un HTC One SV la pretul de 1 euro.

-RED 65 include apeluri si mesaje nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 250 de minute internationale in retelele europene mobile, 4 GB trafic de date, 50 GB spatiu de stocare Cloud si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, la pretul de 65 euro/luna.

Clientii pot achizitiona un Samsung Galaxy SIII cu 1 euro sau noul Sony Xperia Z, cu 69 euro.

Toate abonamentele includ trafic de Internet mobil la viteze de pana la 43,2 Mbps.

Clientii care decid sa incheie un abonament RED fara sa cumpere un terminal la un pret special primesc o reducere lunara de 4 euro din pretul abonamentului pentru RED 29, 10 euro pentru RED 45 si respectiv 15 euro pentru RED 65.

Clientii care opteaza pentru oricare dintre cele trei pachete RED primesc gratuit si aplicatiile Vodafone Cloud, pentru stocarea fisierelor personale in siguranta, online, si accesarea lor de oriunde, precum si Vodafone Protect, cu ajutorul careia smartphone-ul poate fie localizat si blocat de catre proprietar in cazul in care este pierdut sau furat, iar informatiile personale pot fi sterse de la distanta. In plus, aplicatia ofera functia de antivirus pentru a proteja atat informatiile din telefon, cat si navigarea pe internet. Utilizatorii primesc, pe intreaga perioada contractuala, si un abonament gratuit la Zonga.

Utilizatorii RED pot opta si pentru activarea serviciului Internet Combo, prin care traficul de date poate fi folosit pe mai multe terminale, simultan. Astfel, acestia pot activa optiunea Internet Combo 500MB, pentru 5 euro/luna, sau Internet Combo 1 GB, la un tarif lunar de 9 euro.

Abonamentele RED sunt disponibile pentru clientii companii, tot incepand de vineri – 12 aprilie, cu 4 pachete, la preturi cuprinse intre 25 la 85 de euro (fara TVA): Business Red Acces (25 euro), Business Red Confort (35 euro), Business RED (50 euro) si Business Red Plus (85 euro).

Si Cosmote Romania a lansat in vara anului trecut un abonament care permite comunicare nelimitata de voce, la nivel national, alaturi de comunicare nelimitata in retea prin text, video si imagini, la un pret de 31 de euro.