Primele reclame TV la Samsung Galaxy S4 (VIDEO)

Data: 11/04/2013 | Autor: .

Samsung_Group_Play_Share_Music

Samsung a lansat primele reclame TV pentru noul smartphone Galaxy S IV. Spoturile video insista pe cateva dintre noile functii aduse de cea de-a patra generatie a seriei de succes Galaxy – fotografiile cu sunet, noul translator si Group Play , facilitate ce ofera posibilitatea utilizatorilor de a reda o piesa audio in acelasi timp pe mai multe telefoane.

Samsung a alocat un buget urias de promovare pentru noul telefon. Anul trecut, sud-coreenii au cheltuit peste 300 de milioane de dolari pentru a face publicitate telefoanelor Galaxy S3 si Galaxy Note.

In Romania, Galaxy S4 poate fi precomandat, pentru moment, doar de la Orange si din magazinele online. Vodafone si Cosmote nu au anuntat inca oferte pentru acest telefon.

La Orange, telefonul poate fi achizitionat la pretul recomandat de 299 euro (TVA inclus) alaturi de un abonament Pantera 39.

Clientii care aleg sa le achizitioneze online in perioada precomenzilor vor primi cadou o baterie externa, in limita stocului disponibil, urmand ca la finalul lunii aprilie 2013 telefoanele sa fie prezente si in magazinele Orange din tara, se precizeaza intr-un comunicat Orange Roma nia

Samsung Galaxy S 4 are la baza un sistem de operare Android Jelly Bean cu procesor Qualcomm® Snapdragon™ 600 Quad-Core de 1,9 GHz. Camera principala de 13 MP si cea frontala de 2 MP pot fi folosite in acelasi timp pentru crearea unui film video.