Samsung Orbis. Ceasul inteligent care spulbera Apple Watch?

Data: 11/08/2015 | Autor: .

Samsung_Orbis-gadgetreport.ro

Sud-coreenii de la Samsung pregatesc lansarea primului lor ceas inteligent cu ecran rotund, mai aproape de stilul clasic. Smartwatch-ul, botezat Samsung Orbis, ar urma sa fie lansat in toamna acestui an.

Pe internet au aparut noi informatii care vin sa confirme datele pe cate vi le-am prezentat inca de anul trecut. Samsung Orbis se va inspira puternic din experienta rivalilor de la Motorola si Apple, urmand sa adopte forma ecranului si layout-ul de la Moto 360 si coronita de control de la Apple Watch.

Orbis10

Potrivit celor de la SamMobile, care au pus mana pe software-ul care va sta in spatele noului ceas, acesta va veni cu un ecran de 1,18 inchi si o rezolutie de 360X360 pixeli. Ceasul va putea fi controlat cu touchscreen-ul si cu coronita dedicata, din dreapta ecranului, la fel ca Apple Watch.

Orbis7

Din imaginile prezentate de SamMobile, interfata va fi una simpla si prietenoasa, similara cu cea de pe Moto 360, cel mai bun ceas inteligent de pe piata, in opinia noastra.

Cu ajutorul ceasului Samsung Orbis, vom putea prelua apeluri si mesaje, vom asculta muzica, vom face poze si ne vom masura performantele fizice.

Pe surse se spune ca ceasul Samsung Orbis ar urma sa coste intre 350 dolari si 500 de dolari. Nu este exclus ca si sud-coreenii sa lanseze o versiune exclusivista, din aur, cu care sa concureze pe cea lansata de Apple.

Samsung, cel mai mare producator de smartwatch-uri din lume, a lansat pana acum cinci ceasuri inteligente (Galaxy Gear, Gear 2, Gear 2 Neo si Gear S) si bratara inteligenta Gear Fit.