Samsung plusează cu un Galaxy S8 şi mai performant

Data: 7/04/2017 | Autor: .

Samsung plusează cu un Galaxy S8 şi mai performant

Nici nu a ajuns încă în magazine şi sud-coreenii de la Samsung se pregătesc să lanseze o nouă versiune de Galaxy S8, cu mai mult memorie şi spaţiu intern. Potrivit presei din Coreea de Sud, Samsung lucrează la dezvoltarea unui smartphone cu 6 GB de RAM şi 126 GB spaţiu de stocare, relatează GadgetReport.ro

Galaxy S8 şi Galaxy S8+ au, în prezent, o memorie de 4 GB şi un spaţiu intern de 64 GB, extensibil prin SDCard cu încă 256 GB.

Informaţia privind lansarea noii versiuni, mai performante, a fost confirmată de Samsung Coreea, pe site-ul oficial. Dincolo de memorie şi spaţiul de stocare mai mare, toate celelalte specificaţii au rămas la fel.

Extinderea memoriei la 6 GB va oferi telefonului Galaxy S8 un plus de rapiditate, însă preţul va fi unul pe măsură. Telefonul, care va fi comercializat într-o primă fază pe piaţa sud-coreeană şi va fi disponibil numai în culoarea neagră, va costa 1,15 milioane de woni, adică 1018 dolari.

Galaxy S8 costă 799 de euro, iar S8+ este vândut, la nivel internaţional, cu 899 euro.

Nu există, pentru moment, nicio informaţie privind posibila comercializare a versiunii la nivel internaţional. Dacă va ajunge şi în România, aţi cumpăra acest telefon, chiar dacă preţul este mai mare?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.