Samsung plusează cu un Galaxy S8 şi mai performant

Data: 7/04/2017 | Autor: .

Samsung plusează cu un Galaxy S8 şi mai performant

Nici nu a ajuns încă în magazine şi sud-coreenii de la Samsung se pregătesc să lanseze o nouă versiune de Galaxy S8, cu mai mult memorie şi spaţiu intern. Potrivit presei din Coreea de Sud, Samsung lucrează la dezvoltarea unui smartphone cu 6 GB de RAM şi 126 GB spaţiu de stocare, relatează GadgetReport.ro

Galaxy S8 şi Galaxy S8+ au, în prezent, o memorie de 4 GB şi un spaţiu intern de 64 GB, extensibil prin SDCard cu încă 256 GB.

Informaţia privind lansarea noii versiuni, mai performante, a fost confirmată de Samsung Coreea, pe site-ul oficial. Dincolo de memorie şi spaţiul de stocare mai mare, toate celelalte specificaţii au rămas la fel.

Extinderea memoriei la 6 GB va oferi telefonului Galaxy S8 un plus de rapiditate, însă preţul va fi unul pe măsură. Telefonul, care va fi comercializat într-o primă fază pe piaţa sud-coreeană şi va fi disponibil numai în culoarea neagră, va costa 1,15 milioane de woni, adică 1018 dolari.

Galaxy S8 costă 799 de euro, iar S8+ este vândut, la nivel internaţional, cu 899 euro.

Nu există, pentru moment, nicio informaţie privind posibila comercializare a versiunii la nivel internaţional. Dacă va ajunge şi în România, aţi cumpăra acest telefon, chiar dacă preţul este mai mare?