Samsung pregateste un Galaxy S4 rezistent la apa si praf

Data: 29/04/2013 | Autor: .

galaxyS4-nou

Grupul sud coreean Samsung planuieste sa lanseze, in iunie, o versiune mai “neslefuita” a smartphone-ului Galaxy S IV. Noul smartphone, care ar urma sa fie numit Galaxy S 4 Active, va fi rezistent la apa si la praf.

Potrivit unei persoane apropiate companiei, citata de The Wall Street Journal, telefonul va fi lansat in iunie, odata cu noua tableta de 8 inchi.

In luna iulie, sud-coreenii ar urma sa prezinte si o versiune cu un ecran mai mic, de 4,3 inchi, a modelului Galaxy S IV.

Potrivit expertilor, gama extinsa de noi produse, incluzand variatii ale celui mai popular smartphone Samsung de pana acum, precum si lansarea modelului rezistent la apa si praf, care ar putea fi achizitionat de catre guverne pentru a fi utilizat in medii de lucru dificile precum zone de razboi, poate fi atractiva pentru clientii business si cei din sectorul guvernamental, relateaza ZF

Samsung si-a aratat deja intentiile pe care le are in ceea ce priveste acest public tinta prin incercarea de a capta din cota de piata detinuta pe piata business de Blackberry si Apple.

Cert este ca, in America, comercializarea noului model Samsung Galaxy S IV a fost intarziata, in conditiile in care, potrivit operatorilor de telefonie mobila, precomenzile au inregistrat un volum de patru ori mai mare decat pentru modelul anterior, Galaxy S III.