Samsung pregătește încă două telefoane pliabile

Data: 6/03/2019 | Autor: .

Samsung pregătește încă două telefoane pliabileDeși nici nu a început să comercializeze Galaxy Fold că Samsung pregătește deja alte telefoane pliabile. Potrivit surselor citate de Bloomberg, sud-coreenii lucrează la două noi smartphone-uri, primul cu un design de tip clamshell și al doilea care se va plia precum Huawei Mate X, relatează GadgetReport.ro

Modelul clashell, în genul telefoanelor din anii 2000, cu deschidere verticală, va fi primul care va debuta pe piață, cel mai probabil în toamnă sau la începutul anului viitor. Potrivit informațiilor, telefonul pliabil va avea încă un ecran pe exterior și un senzor de amprentă în ecran.

Modelul a fost, de altfel, printre primele prototipuri testate de Samsung înainte să anunțe Galaxy Fold. S-a ajuns la lansarea lui Galaxy Fold pentru că acesta îmbină cel mai bine funcțiile de telefon și tabletă.

Cel de-al doilea model am putea să-l vedem abia la Mobile World Congress din Barcelona, de anul viitor. Cel mai probabil, viitorul telefon pliabil va fi mai subțire și mai performant față de modelul care a debutat în acest an și pe care vom putea să-l cumpărăm din luna aprilie.

Și alte companii lucrează, în prezent, la dezvoltarea unor telefoane pliabile. Motorola pregătește un telefon cu un look similar cu cel al legendarului RAZR, iar Huawei are în plan să construiască o gamă variată de telefoane în genul Mate X.

Samsung Galaxy Fold. Telefonul revoluționar va costa 2000 euro!