Samsung pregătește noua generație Galaxy Watch Active 2

Data: 24/07/2019 | Autor: .

Samsung pregătește noua generație Galaxy Watch Active 2Sud-coreenii pregătesc lansarea noii generații de smartwatch-uri Galaxy Watch Active 2, care ar putea să debuteze odată cu phablet-urile Note10 și Note10+, pe 7 august, informație încă neconfirmată de Samsung. Dincolo de data lansării, specificațiile ceasului inteligent au apărut, deja, pe internet, relatează GadgetReport.ro

Potrivit informațiilor acreditate de cunoscutul blogger Evan Blass, Galaxy Watch Active 2 va fi lansat în două versiuni, de 40mm respectiv 44mm, prima cu un display de 1.2 inch, iar cealaltă cu un ecran de 1.4 inchi.
Ecranele Super AMOLED, în ambele versiuni, vor avea rezoluția 360×360 și vor fi acoperite cu sticlă Gorilla Glass DX+.
Ceasul mai mic va cântări 31 de grame, iar cel mai mare 36 de grame, ambele urmând să aibă carcase de oțel sau aluminiu, extrem de solide (standardul de durabilitate MIL-STD 810G)
La fel ca la generația anterioară, Samsung a renunțat la rotița care îmbrăca display-ul, optând pentru versiunea de swipe, care permite accesul mai simplu la aplicații. Rotița, în versiunile Gear, oricum se bloca, uneori, din cauza condițiilor de utilizare (praf, transpirație etc.)
Noua generație Watch Active 2 va fi propulsată de un procesor Samsung Exynos 9110 SoC, cu 768 MB de RAM pentru versiunea Bluetooth, și de 1.5 GB pentru cea cu SIM 4G. Ambele vor avea un spațiu de stocare de 4GB.

Modelul de 40 mm va avea o baterie de 247 mAh, iar cel de 44 mm de 340 mAh, ambele suficiente pentru 48 de ore de utilizare.

Samsung a dotat noua generație Galaxy Watch Active 2 cu Bluetooth 5.0, astfel că a fost îmbunătățită conectivitatea cu telefonul. La edițiile precedente, ceasul pierdea conectivitatea, în unele cazuri, în principal atunci când bateria era aproape descărcată.
Versiunea de aluminiu Watch Active 2 va fi disponibilă în culorile negru, argintiu și roz auriu, în timp ce modelul din oțel va fi vândut în variantele black, silver și gold.