Razer Cynosa Chroma. O tastatură originală, cu un raport preț-calitate foarte bun

Data: 20/07/2019 | Autor: .

Dacă vrei o tastatură nouă, cu un look original și facilități de gaming, o soluție optimă o reprezintă Razer Cynosa Chroma, un gadget care oferă un raport preț-calitate foarte bun, relatează GadgetReport.ro

Razer Cynosa Chroma  se remarcă, în primul rând, prin tehnologia Chroma, o facilitate care permite iluminarea fiecărui grup de taste în diverse culori RGB. O soluție estetică foarte interesantă care, cel puțin în sesiunile de gaming, poate reprezenta un avantaj excelent.

Tehnologia Chroma permite programarea tuturor celor 104 taste, alături de câteva moduri prestabilite. Unele dintre ele se sincronizează cu jocurile compatibile, precum Fortnite, Apex Legends, Unreal Tournament, oferind efecte de lumini în concordanță cu acțiunea din gaming.

Dincolo de tehnologia Chroma, Razer Cynosa ne-a plăcut pentru designul robust. Materialul plastic din care este realizată tastatura este unul dur și rezistent, ideal pentru sesiunile de gaming foarte lungi. Un minus îl reprezintă absența tastelor extra, programabile.

Alternativa o reprezintă funcțiile F1-F12 care, prin apăsarea împreună cu FN, oferă diverse acțiuni, de la schimbarea melodiei la setările volumului, luminozitatea tastelor etc.

Razer Cynosa Chroma

Razer Cynosa Chroma are un design excelent

 

În ceea ce privește performanța,  Razer Cynosa Chroma se ridică la așteptările unui produs din gama Razer. Chiar dacă acest model nu are taste metalice, jocul tastelor este unul optim, cu un răspuns instant, astfel că, cel puțin în sesiunile de gaming, experiența a fost una foarte plăcută.

Razer Cynosa este, pe ansamblu, un gadget excelent, oferind un control optim și, poate cel mai important, asigurând o prezență originală pe orice birou. De la logo-ul special la tastele colorate, această tastatură vine să ofere un plus oricărui utilizator pasionat de jocuri și nu numai.

Iar prețul este unul foarte bun. Razer Cynosa Chroma poate fi achiziționată la un preț de 380 de lei, de aici.