Samsung pregateste primul televizor 3D cu Android

Data: 30/08/2011 | Autor: .

Samsung lucreaza din plin la noua generatie de televizoare pe care le vom vedea in magazine in urmatorii 4-5 ani. Unul dintre proiectele ce anticipeaza noul trend este sugerat de conceptul Samsung MSTV, un gadget care imbina intr-un mod spectaculos designul futurist cu noile tehnologii multimedia.

Imaginat de designerul Joseph Dumary, Samsung MSTV este primul televizor din lume care ofera posibilitatea utilizatorului sa schimbe dimensiunile ecranului in functie de nevoie. Practic, atunci cand veti merge sa cumparati consola, veti primi un suport multimedia si veti avea de ales intre mai multe ecrane de  22,32,42,46,55, 64 inch.

Acestea vor putea fi schimbate cu usurinta, standul preluand si adaptandu-si programele la noile dimensiuni ale ecranului aproape instantaneu.

Cu siguranta veti cumpara mai multe ecrane, mai cu seama ca acestea vor veni cu diverse specificatii. De exemplu, pentru jocurile video, veti putea alege un ecran cu un nivel de negru extrem de puternic, iar pentru meciurile de fotbal veti avea la dispozitie atat ecrane 2D cat si 3D cu acceleratoare grafice performante, menite a elimina orice intarziere data de schimbarea rapida a imaginii.

Toate ecranele vor fi touch screen asa ca, daca nu veti avea telecomanda la indemana si niciun telefon mobil, veti putea schimba programele cu mana, la fel ca pe tablete, in ziua de azi.

Potrivit Yanko Design, Samsung MSTV va rula un sistem de operare Google Android, care va permite sincronizarea tuturor gadgeturilor din casa, de la consola de jocuri la camera video si telefonul mobil. Bineinteles, televizorul va permite surfing-ul web si accesul la intreaga suita de aplicatii Android.