Olympus prezinta reportofoanele cu 3 microfoane

Data: 31/08/2011 | Autor: .

Olympus va lansa pe piata romaneasca, in octombrie, doua noi reportofoane, modelele DM-650 si DM-670.  Noile reportofoane vor costa 149 euro respectiv 199 euro si se remarca  printr-o imbunatatire a calitatii inregistrarii, posibila cu ajutorul unui sistem de trei microfoane stereo integrate. 

DM-650 & DM-670  beneficiaza de un sistem integrat de 3 microfoane (2 microfoane directionale de inalta sensibilitate si un microfon omni-directional central pentru sunet stereo clar si natural)Format Linear PCM (pana la 48kHz/16bit), MP3 si WMAMemorie interna: 8GB (DM-670) si 4GB (DM-650)Slot pentru card, microSD, Ghidare Vocala (doar DM-670)

Ambele reportofoane includ un ecran retroiluminat de 4.3 cm (1.69”) si ofera trei formate de inregistrare a fisierelor audio: WMA, MP3 si formatul necomprimat Linear PCM (pana la 48 kHz/16 biti).

Avand optiunea de inregistrare PCM mono, DM-670 este potrivit pentru orice tip de inregistrare optimizata a vocii. Fisierele sunt salvate fie in memoria interna (DM-670, 8 GB; DM-650, 4 GB) sau in carduri optionale microSD.

Sectiunile importante ale inregistrarii pot fi subliniate cu ajutorul facilitatilor index si marcaj temporar. Mai mult, fisierele pot fi transferate si copiate instant intre memoria interna si cardul microSD, sau intre directoare, facilitate utila in special cand te aflii in deplasare sau doresti sa distribui fisierele imediat.

Atat DM-650 cat si DM-670 integreaza functii automate utile la inregistrare: Modurile Scene te vor ajuta sa obti setarea potrivita pentru diverse situatii de inregistrare precum sedinte sau lecturi, iar in timp ce VCVA (Variable Voice Control Actuator) asigura initializarea inregistrarii audio cand sunetul atinge un anumit nivel si opreste inregistrarea atunci cand sunetul coboara sub acel nivel, Sync Voce creaza un nou fisier de fiecare data cand reincepe inregistrarea.

Pentru a extinde si mai mult flexibilitatea la inregistrare, ai la dispozitie o telecomanda optionala. Filtrul low cut cu doua niveluri asigura un suport aditional pentru inregistrare: datorita acestuia, zgomotul de fond precum cel generat de trafic sau aparate de aer conditionat, sunt eliminate.

In timpul redarii, utilizatorii au posibilitatea de a apela la functia Eliminarea Zgomotului pentru obtinerea unui sunet mai clar, aproape fara zgomot de fond. Iar pentru imbunatatirea rezultatelor la inregistrarea vorbirii, un Filtru Voce Special minimalizeaza elementele inutile de frecventa joasa sau inalta pentru evidentierea eficienta a vocii.

  DM-650 va fi disponibil in argintiu, iar DM-670 in negru.

La capitolul accesorii, DM-670 sau DM-650 prezinta o geanta multifunctionala CS-138 cu clama (DM-670), husa CS-131 (DM-650), acumulatori, casti stereo, cablu USB, SnurSoft de Management Audio Olympus Sonority.