Samsung a prezentat oficial Galaxy S III Mini. Specificatiile sunt modeste

Data: 12/10/2012 | Autor: .

Asa cum ne asteptam de mai multe zile, Samsung a prezentat ieri oficial o versiune mai mica a celebrului Galaxy S III, denumita Mini.

In ciuda declaratiilor de marti ale sefului Samsung, care spunea ca smartphone-ul nu va fi unul entry level, Galaxy S III Mini are specificatii care dezamagesc.

Display-ul de 4 inchi, dimensiune similara cu cea a iPhone 5, vine cu o rezolutie de numai 800×480 de pixeli. In ceea ce priveste componentele interne, device-ul dispune de un procesor dual-core de 1 GHz de RAM si o capacitate de stocare de 8 sau 16 GB, cu posibilitate de extindere prin microSD.

Camera foto nu se ridica nici ea la inaltime, producatorul alegand ca modelul Mini sa vina echipat cu o camera de doar 5 MP, si nu de 8 MP la fel ca cea prezenta pe Galaxy S III.

Device-ul mai dispune de conectivitate WiFi, Bluetooth si NFC, alaturi de sistemul proprietar al Samsung, S Bean, dar si de navigatie GPS si GLONASS.

Noul smartphone are o baterie de 1.500 mAh, iar sistemul de operare cu care vine echipat este Android 4.1 Jelly Bean.

Samsung nu a anuntat pretul noului device, insa se pare ca Galaxy S III Mini va fi disponibil in Marea Britanie pentru un pret de 300 de lire fara abonament.