Samsung Smart Keyboard Trio 500. O tastatură pentru toate gadgeturile tale

Data: 27/04/2021 | Autor: .

Samsung Smart Keyboard Trio 500

Samsung Smart Keyboard Trio 500 este numele noii tastaturi lansate de sud-coreeni, pe care o poți folosi, în același timp, pentru tabletă, tv, telefon și alte gadgeturi.

Smart Keyboard Trio 500 se conectează foarte ușor la orice dispozitiv cu Bluetooth. Pur și simplu porniți-o, țineți apăsată tasta Bluetooth și o alertă va apărea pe ecranul dispozitivului. Atingeți „conectați”, tastați codul din 6 cifre care se afișează pe ecran și totul este pregătit.

Puteți asocia tastatura cu până la trei dispozitive diferite simultan prin Bluetooth și puteți comuta cu ușurință între fiecare dispozitiv cu doar un simplu clic, ceea ce vă permite să faceți multitasking cu ușurință. Să spunem că luați notițe pe laptop și că trebuie să răspundeți rapid la un mesaj de pe telefonul – puteți comuta imediat între dispozitive.

Lansați aplicațiile preferate cu o singură atingere

Puteți să vă personalizați tastatura alegând cele trei aplicații preferate de pe fiecare dispozitiv pentru a se deschide instant când apăsați una dintre cele trei taste desemnate din tastatură. Dacă vă place să vizionați videoclipuri pe tabletă și să folosiți smartphone-ul doar pentru rețelele sociale, puteți personaliza Trio 500 să deschidă o aplicație diferită pe fiecare dispozitiv pe care îl folosiți cu tastele dedicate pentru deschiderea aplicației.

Smart Keyboard Trio 500

Cu  Keyboard Trio 500, puteți pune smartphone-ul sau tableta Galaxy în modul DeX – o platformă software care oferă experiența unui desktop – cu doar o apăsare de buton. Pentru acele momente în care aveți nevoie de productivitatea unui laptop, tastatura cu Samsung DeX vă permite să luați notițe, să trimiteți e-mailuri și să terminați toate sarcinile pe care le aveți, totul pe smartphone sau tabletă.

Subțire și de dimensiuni reduse, Samsung Keyboard Trio 500 are taste care sunt aproape de aceeași dimensiune ca cele de pe o tastatură obișnuită –oferind o mobilitate mult mai convenabilă. Fie pe alb sau pe negru, Samsung Keyboard Trio 500 va fi disponibilă începând cu începutul lunii mai.

Unboxing & review Samsung 55Q95T. Un televizor QLED la un preț foarte bun