Samsung spulbera standardele cu noul Galaxy S6. Este peste Note 4 si iPhone 6

Data: 12/03/2015 | Autor: .

galaxy-s6-displaySamsung ridica standardele in industria telefoniei mobile la un nivel fara precedent, odata cu noul smartphone Galaxy S6. Potrivit testelor facute de expertii de la DisplayMate, ecranul de pe noul telefon este cel mai bun din lume.

Potrivit acestora, display-ul de 5,1 inchi folosit pe ambele variante S6 si S6 Edge are aproape 3.7 milioane de pixeli, la o rezolutie de 2560×1440 pixeli si o densitate de 557 ppi, peste cei 518 ppi de pe Galaxzy Note 4 si 432 ppi de pe Galaxy S5.

Cel mai relevant este insa ca noul are cea mai bună reprezentare a culorilor, acurateţea sa depăşind orice alt telefon de pe piata. Galaxy S6 a demonstrat cel mai înalt nivel de contrast şi luminozitate dintre modelele testate, inclusiv iPhone 6, fata de care are si o rezolutie superioară.

Modul Adaptiv Display este apreciat, de exemplu, pentru nivelul crescut de saturaţie a culorii, ajustat pentru a compensa culorile şterse apărute în pozele obţinute sub lumină ambiantă puternică. Luminozitatea maximă obţinută atinge valoarea record de 784 cd/m2.

Şi în privinţa consumului de energie, display-ul Galaxy S6 impune un record, fiind un 20% mai economicos decat Galaxy S5.