Samsung Wind-FreeTM. Cum arata cele mai noi aparate de aer conditionat

Data: 19/01/2017 | Autor: .

Samsung Wind-FreeTM. Cum arata cele mai noi aparate de aer conditionatSamsung a lansat in Europa o noua gama de aparate de aer conditionat, dotata cu Wind-FreeTM, o tehnologie care menține temperatura camerei la același nivel, oferind un climat interior optim, la un consum de energie extrem de scazut. 

Tehnologia Wind-FreeTM determină dispersarea ușoară a aerului rece prin cele 21.000 de orificii, permițând astfel aerului să se deplaseze mult mai încet, cu viteze mai mici de 0,15m / s.

În timpul verii, Samsung AR9500M scade temperaturile foarte repede în modul de răcire rapidă – Fast Cooling Mode, iar apoi, când temperatura dorită este atinsă, se mută automat pe funcția Wind-FreeTM Cooling Mode. În plus, acest sistem de răcire în 2 pași este capabil să scadă consumul de energie cu până la 72%.

Ambele performanțe se datorează tehnologiei POWERboost și sistemului Digital Inverter 8-Pole (Inverter Digital de 8 Poli).

Motorul de 8 poli, care are 8 magneți în loc de 4, generează mai puține fluctuații ale cuplului, astfel încât este necesară, per total, mai puțină energie. Tehnologia POWERboost scurtează timpul necesar unui compresor să ajungă la frecvența maximă de Hertzi.

Arhitectura triunghiulară a aparatului AR9500M, care are o structură de alimentare îmbunătățită și mai largă, permite unei cantități mai mari de aer să fie aspirată dintr-o dată, în timp ce lățimea optimă și unghiul de evacuare, lamele suplimentare și ventilatorul cu 22% mai mare decât la modelele precedente, asigură răcirea rapidă și eficientă, pe o suprafață mai mare, reușind astfel să ajungă în fiecare colț al camerei.

Modelul AR9500M are Wi-Fi și poate fi controlat de oriunde, printr-un smartphone și prin aplicația Smart Home de la Samsung. Utilizatorii pot regla de la distanță temperatura, pot ajusta setările, pot primi actualizări în timp real cu privire la modul în care funcționează aparatul lor de aer conditionat, pot monitoriza consumul zilnic de energie, pot găsi soluții de depanare atunci când este nevoie de o reparație și își pot sincroniza mai multe dispozitive inteligente cu aparatul lor.