Seekdroid: Find my Phone. Cum îţi găseşti telefonul pierdut sau furat

Data: 12/02/2015 | Autor: .

unnamed4

În cazul în care ţi-ai pierdut sau ţi-a fost furat telefonul mobil, există o aplicatie care te-ar putea ajuta să îl găseşti. Este vorba de Seekdroid: Find my Phone, un software care permite localizarea telefonului prin intermediul unui site de internet.

Aplicatia, disponibilă pentru smartphone-urile cu sistemul de operare Android, poate fi descărcată gratuit din Google Play. Odata instalată,  configuraţi opţiunile şi este gata să functioneze.

In cazul in care ţi-ai pierdut telefonul sau ţi-a fost furat, iar hotul nu se pricepe să dezinstaleze aplicaţia, ai toate şansele să îl recuperezi

Trebui doar să intri pe site-ul https://seekdroid.com de unde poţi afla unde este telefonul, bineinteles, cu aproximatie.

Dincolo de functia “Locate”, aplicatia vine cu alte cateva optiuni interesante printre care monitorizarea apelurilor sau blocarea acestuia cu o parola stabilita de la distanta prin functia “Look”.

Alte optiuni sunt “Vibrate:” – o functie care va pune telefonul pe vibratie ca sa-l gasiti mai usor, “Play Sound” – un program care face telefonul sa sune, “Wipe” – o optiune care curata toate datele de pe telefon ca ultima masura, in cazul in care nu mai aveti sperante sa-l gasiti si “Text to Speech” – telefonul incepe sa citeasca un text introdus de dvs.

Aplicatia functioneaza chiar si in conditiile in care cartela de telefon este schimbata.