Seekdroid: Find my Phone. Cum îţi găseşti telefonul pierdut sau furat

Data: 12/02/2015 | Autor: .

unnamed4

În cazul în care ţi-ai pierdut sau ţi-a fost furat telefonul mobil, există o aplicatie care te-ar putea ajuta să îl găseşti. Este vorba de Seekdroid: Find my Phone, un software care permite localizarea telefonului prin intermediul unui site de internet.

Aplicatia, disponibilă pentru smartphone-urile cu sistemul de operare Android, poate fi descărcată gratuit din Google Play. Odata instalată,  configuraţi opţiunile şi este gata să functioneze.

In cazul in care ţi-ai pierdut telefonul sau ţi-a fost furat, iar hotul nu se pricepe să dezinstaleze aplicaţia, ai toate şansele să îl recuperezi

Trebui doar să intri pe site-ul https://seekdroid.com de unde poţi afla unde este telefonul, bineinteles, cu aproximatie.

Dincolo de functia “Locate”, aplicatia vine cu alte cateva optiuni interesante printre care monitorizarea apelurilor sau blocarea acestuia cu o parola stabilita de la distanta prin functia “Look”.

Alte optiuni sunt “Vibrate:” – o functie care va pune telefonul pe vibratie ca sa-l gasiti mai usor, “Play Sound” – un program care face telefonul sa sune, “Wipe” – o optiune care curata toate datele de pe telefon ca ultima masura, in cazul in care nu mai aveti sperante sa-l gasiti si “Text to Speech” – telefonul incepe sa citeasca un text introdus de dvs.

Aplicatia functioneaza chiar si in conditiile in care cartela de telefon este schimbata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.