Seful Samsung confirma lansarea Galaxy S III Mini. Telefonul va fi prezentat maine

Data: 10/10/2012 | Autor: .

JK Shin, seful Samsung Mobile Communications, a confirmat ca producatorul va lansa maine o versiune de 4 inchi a popularului smartphone Galaxy S III.

Anuntul a fost facut in cadrul unei intalniri cu presa coreeana, iar terminalul este programat sa fie lansat pe 11 octombrie in Germania.

Shin nu a dat mai multe detalii despre noul smartphone, insa a precizat ca device-ul nu va fi unul entry-level ci va avea „full form factor”.

„Exista o cerere puternica de device-uri de 4 inchi in Europa. Unii le spun entry-level insa noi ne numim produsul ‘mini'”, a declarat acesta.

Terminalul celor de la Samsung va concura cu iPhone 5, care are dimensiuni similare, insa isi va atrage vanzari si din partea consumatorilor care doresc un smartphone Android de top insa nu se simt confortabil cu dimensiunile de 4,7-4,8 inchi ale device-urilor flagship curente.

Potrivit ultimelor informatii, Samsung Galaxy S III Mini va avea un display de 4 inchi WVGA, cu o rezolutie de 800×480 pixeli. Telefonul va rula sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean cu ajutorul unui procesor dual-core de 1,2 GHz si 1 GB de memorie RAM.

Device-ul va avea o camera foto de 5 MP si nu va dispune de conectivitate NFC.