Seinfeld mizeaza pe internet! Primul serial difuzat exclusiv online va avea un al doilea sezon (VIDEO)

Data: 7/01/2013 | Autor: .

COMEDIANSINTHECARSGETTINGCOFFEE

Celebrul actor de comedie Jerry Seinfeld va realiza, impreuna cu Sony Pictures Television, un al doilea sezon pentru serialul “Comedians In Cars Getting Coffee”, difuzat exclusiv pe internet. Puteti vedea serialul AICI.

Potrivit New York Times, noua serie va avea 24 de episoade. Jurnalistii comenteaza ca va fi interesant de vazut cum va finanta Seinfeld productia show-ului in conditiile in care primul sezon a fost difuzat gratuit pe internet, fara niciun fel de pauza de publicitate.

Seinfeld a declarat ca are deja contacte cu cativa mari jucatori din piata de publicitate care s-au declarat interesati de acest show.

NYT relateaza ca decizia lui Seinfeld de a crea un show special pentru internet dovedeste ca web-ul ar putea deveni noua piata pentru productiile cinematografice.

Si alti investitori privesc cu optimism la potentialul internetului. Netflix, de exemplu, a investit sume considerabile in productia unor episoade din Arrested Development, Lilyhammer si House of Cards, special pentru platforma sa de pe internet.

Jurnalistii remarca ca marea provocare va fi insa gasirea sursei de profit, in conditiile difuzarii gratuite pe internet.