In sfarsit revine “START” in Windows 8. Vezi cand se lanseaza update-ul

Data: 26/08/2013 | Autor: .

windows8.1Microsoft va lansa oficial pe 17 octombrie noua versiune a sistemului de operare Windows 8, potrivit unor surse citate de portalul TheVerge. com. Microsoft va reintroduce butonul “start” pentru Windows 8.1, precum si motorul de cautare Bing.

Odata cu Windows 8.1, Microsoft va oferi si o varianta imbunatatita a browser-ului web Internet Explorer 11, despre care reprezentantii companiei sustin ca este „rapid, fluid si perfect pentru comenzile tactile”. Una dintre functiile noii versiuni Internet Explorer este sincronizarea parolelor si a site-urilor favorite in cloud pentru toate dispozitivele folosite de acelasi utilizator.

Utilizatorii Windows 8.1 vor avea de asemenea posibilitatea de a conecta printere 3D, ceea ce indica speranta ca in viitorul apropiat noua tehnologie va deveni un echipament comun in casele acestora.

Actualizarea Windows 8 se va face in acelasi timp cu lansarea noilor dispozitive care vor rula cu versiunea 8.1 a sistemului de operare Microsoft. Noua versiune Windows 8.1 este disponibila in varianta beta inca din luna iunie.

Sistemul de operare Windows 8 a fost lansat in octombrie anul trecut.