Sharp AQUOS. Cel mai mare televizor din lume, disponibil in Romania

Data: 25/06/2013 | Autor: .

sharp_90_4

Sharp a anuntat lansarea pe piata romaneasca a televizorului LED de 90 inci, AQUOS LC-90LE757. Acesta are o inaltime de peste 1,2 metri si o diagonala de aproape 2,30 metri si costa in jur de 60.000 lei. Pentru a putea utiliza confortabil televizorul si de a savura calitatea neegalata a culorilor si detaliilor, trebuie sa stati la o distanta de circa 3,5 metri.

Televizorul LED 3D Sharp AQUOS este un vis devenit realitate pentru cei ce doresc sa-si transforme locuinta intr-un cinematograf. Echipate cu cea mai recenta generatie de ecrane 3D X-Gen, noile televizoare nu sunt doar cele mai mari din lume in termeni de dimensiuni, ci ofera si o calitate a imaginii fara rival.

‪Sharp AQUOS, din seria LC-90LE757, asigura o experienta vizuala maxima gratie imaginii de inalta calitate, extrem de vie si de clara. ‪LC-90LE757 este un televizor full-HD cu iluminare de fundal cu LED-uri. Este echipat cu un ecran 3 D X-Gen UV 2 A, procesor Clear Picture si tehnologie Active Motion 200.

‪Sharp LC-L90LE757 va permite sa accesati internetul printr-un browser gratuit, AQUOS NET+. Puteti naviga pe web, sincroniza cu usurinta televizorul cu dispozitivele mobile si accesa serviciile VOD (voce la cerere) si Skype.

Vine de asemenea cu o noua aplicatie de la Sharp – AQUOS Remote Lite pentru iOS si Android, care va transforma telefonul inteligent intr-o telecomanda echipata cu toate functiile necesare, permitand astfel o navigare rapida si intuitiva. Televizorul dispune de un tuner HD triplu integrat (DVB-T/DVB-C/DVB-S2) si de un player media care reda fotografii, filme si muzica de pe un stick USB sau direct din reteaua dvs. de acasa.

Desi ecranul noului televizor are o marime impresionanta, designul sau stilat, rama subtire si finisajul in aluminiu il fac sa para extrem de usor.

Acesta cantareste doar 64 kg (fara suport) si are o grosime maxima mai mica de 12 cm, astfel ca poate fi montat cu usurinta pe perete. Tehnologia de iluminare directa cu LED-uri a fundalului il face asadar un aparat excelent si din punctul de vedere al eficientei energetice: clasa A++.

‪Modul Wallpaper (Tapet) va permite sa afisati imagini pe ecranul televizorului, Astfel, un televizor oprit nu este doar o pata neagra pe perete, ci un ecran care afiseaza imaginile dvs. preferate – o pictura, o fotografie, o reproducere a unei opere de arta favorite. In acelasi timp, nu este vorba despre clasica prezentare de diapozitive, dat fiind faptul ca imaginea are aproape aceeasi luminozitate ca si pictura originala pe panza, asemanandu-i-se. ‪Cand este setat in modul tapet, ecranul utilizeaza circa 30-40 W – sau maxim cat un bec mic. ‪Luminozitatea este de doar 30 candele.