Un show incredibil! Hologramele lui Michael Jackson şi Freddie Mercury, in concert (VIDEO)

jackson_mercury_

Michael Jackson şi Freddie Mercury vor sustine un duet impreuna la lansarea noului album „Queen Forever”, ce va avea loc pe 10 noiembrie in SUA. Potrivit Mashable, hologramele cu cei doi mari cantareti ar urma sa fie folosite pentru a interpreta piesa „There Must Be More to Life Than This”, scrisa in 1983.

Potrivit jurnalistilor, Michael şi Freddie au inregistrat piesa acum 30 de ani, însă nu au inclus-o niciunul dintre ei pe albumele lansate în trecut.

Piesa apare doar in varianta solo, interpretata de Freddie Mercury pe albumul „Mr. Bad Guy” din 1985.

Producatorul William Orbit a venit cu ideea realizarii acestei piese care va aparea pe albumul „Queen Forever”, alaturi de alte doua cantece in premiera.

Potrivit lui Orbit, interpetarea celor doi este de-a dreptul geniala si se asteapta ca duetul sa ajunga rapid in topurile muzicale din intreaga lume.

Albumul va mai oferi ‘succese, clasice și în noi versiuni ale melodiilor cunoscute’, precum și rarități, potrivit unui comunicat al casei de discuri a formației, Mercury.

După cum a anunțat Universal Music, albumul — supervizat de chitaristul grupului Brian May și colegul său basist Roger Taylor — dorește să fie ‘colecția definitivă de cântece de dragoste de toată viața ale formației Queen’ și se va publica în diferite formate: un CD cu 20 de melodii, un dublu CD cu 36 de cântece și o înregistrare digitală.

„There must be more to life than killing, a better way for us to survive. (..)What good is life, in the end we all must die. There must be more to life than this.”.

Sunt versurile cu valoare de simbol ce apar in piesa „There Must Be More to Life Than This”