SmartId prezinta noul scanphone all-in-one

Data: 12/09/2011 | Autor: .

SmartId a lansat o noua generatie de echipamente mobile destinate culegerii datelor de catre angajatii care efectueaza activitati pe teren, precum celor din vanzari, curierat , utilitati, securitate sau din logistica.

Noul echipament Honeywell Dolphin 6000  Scanphone combina functionalitatile unui telefon mobil cu cele ale unui computer mobil industrial cu scanner de coduri de bare integrat.

Cu o greutate de 200 gr  si cu dimensiuni 134mm x 65mm x 18.5mm, gadgetul, echipat cu un ecran color, o camera digitala de 3Mp, WIFI,  GPS, Bluetooth, GPRS, ruleaza Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional si poate fi integrat cu aplicatii software precum:  automatizarea proceselor de vanzari, field service, curierat,  optimizarea și planificarea resurselor, optimizarea și planificarea rutelor, inventariere,  etc.

“Cu Honeywell Dolphin 6000 Scanphone angajatii de pe teren pot realiza toate aceste operatiuni cu un singur echipament care scaneaza coduri de bare, poate fi folosit pe post de telefon mobil sau computer mobil la un pret foarte competitiv avand in vedere caracteristicile acestuia” a declarat Daniel Boangiu, Managing Partner, SmartID.

Echipamentele mobile Honeywell Dolphin 6000 Scanphone sunt rezistente la umezeala, praf, noroi, conform standardului industrial IP54,  rezista la variatii mari de temperatura (-10°C la +50°C) precum și la caderi repetate de la 1,2 m inaltime.