Sony Bravia 2015. Cum arată primele televizoare cu Android (VIDEO)

Data: 6/01/2015 | Autor: .

Sony BRAVIA KD-49X8300C_ANDROID

Sony a lansat la CES 2015 noua gama de televizoare BRAVIA 2015. Aceasta cuprinde 12 modele 4K Ultra HD TV. Noua serie de televizoare înglobează, pe langa imaginea 4K, interfața intuitivă smart și platforma Sony Android TV™, toate într-un corp ultra subțire și cu sunet de înaltă rezoluție la cea mai bună calitate.

Sony Bravia 2015 dezvăluie un design nou “Floating Style” care oferă o grosime de doar 4,9mm. 

Noile televizoare Bravia 2015 beneficiaza de procesorul 4K X1, care aduce imagini clare, cu contrast ridicat și culori strălucitoare și naturale, fie că urmărești filme 4K, conținut High Definition sau Standard Definition, dar și atunci când te uiți la clipuri online.

BRAVI X85CNoul procesor X1 analizează în detaliu calitatea semnalului oferit de sursă și îmbunătățește conținutul HD sau SD până la rezoluție 4K. Orice imagine este redată în culori realiste și contrast rafinat. Zgomotul de imagine este redus, iar contrastul este îmbunătățit dinamic pentru imagini strălucitoare și un negru profund.


 Noua platformă Android TV de pe Sony Bravia 2015 îmbunătățește experiența de vizionare aducând pe ecranul televizorului toate aplicațiile apreciate pe telefon sau pe tabletă.

Noua linie BRAVIA cu platformă Sony Android TV îți oferă aplicațiile pe cel mai mare ecran din sufragerie și îți permite să explorezi o gamă variată de filme, muzică, imagini, jocuri, aplicații, funcția de căutare și multe altele, toate purtând semnătura calității Sony.

 Cu ajutorul microfonului încorporat în telecomanda cu touch, poți folosi oricând funcția de comandă vocală pentru a naviga prin conținut sau pentru a controla televizorul. Cu aplicația Google™ Cast™ poți “trimite” simplu și rapid conținutul din telefon sau tabletă direct pe ecranul televizorului.

 Noua interfață mult mai intuitivă aduce la vârful degetului conținutul și aplicațiile disponibile prin care poți naviga cu ajutorul telecomenzii One-Flick, fie că vrei să treci prin canalele TV, să cauți clipuri pe internet, să te uiți la cele mai noi fotografii sau filme stocate în telefon.

Odata cu lansarea noii linii de televizoare Sony Bravia 2015, si-a facut debutul si tehnologia High-Resolution Audio , încorporată în televizoarele X94C și X93C. Standardul tehnologiei Hi-Res Audio se referă la orice înregistrare audio care are o calitate mai bună decât cea existent pe un CD, aducând muzicii cele mai fine și subtile detalii.

 Datorită tehnologiei DSEEHX, sunetul redat de televizoare este îmbunătățit automat pentru o experiență audio captivantă.

 Noile televizoare Sony BRAVIA 4K și Full HD vor fi disponibile în Europa începând din luna februarie 2015. Preturile nu au fost anuntate.