Sony a lansat PlayStation Now. Cum ne vom juca fara consola (VIDEO)

Data: 8/01/2014 | Autor: .

sony-playstation-now

Sony a anuntat la Consumer Electronics Show din Las Vegas lansarea serviciului de cloud gaming. PlayStation Now va permite abonaților să joace unele dintre cele mai mari hit-uri ale platformei, fără să fie nevoie să dețină o consolă de jocuri.

Jocurile vor fi oferite prin streaming de pe serverele companiei.

Televizoarele mai noi de la Sony vor fi printre primele care vor oferi serviciul, dar compania a anuntat ca va pune la dispozitie aplicatia Playstation Now si altor producatori de televizoare ( cum ar fi Samsung, LG, Philips etc ), dacă respectivele terțe părți vor dori să o ofere clienților.

Ca performanță tehnică necesară, este suficient ca respectivul televizor sa fie capabil să redea videoclipuri online, cum ar fi de exemplu cele de pe Youtube.

Aplicatia va putea rula si pe smartphone-uri si tablete. De asemenea si PS Vita va oferi serviciul PlayStation Now, care va avea astfel acces la un catalog și mai larg de titluri PS3, relateaza HDSatelit.

Sony a anuntat ca va lansa în SUA in cursul acestei luni un test limitat si gratuit al serviciului, cu demourile Last of Us, Beyond: Two Souls, and God of War: Ascension, iar lansarea oficiala va fi pe timpul verii, pentru restul lumii.