Sony Playstation 4 se lanseaza pe 28 ianuarie. A fost anuntat pretul oficial (VIDEO)

Data: 27/01/2014 | Autor: .

Play-Station4-Media-Galaxy

Sony va lansa in Romania noua consola de jocuri Playstation 4 pe 28 ianuarie. Gadgetul va ajunge in magazine la pretul de 1799 de lei. Vor fi disponibile si mai multe pachete promotionale, printre care si Killzone: Shadow Fall, la 1999 de lei.  

playstation-4Media Galaxy a anuntat ca pregateste un eveniment special de lansare, la magazinul din complexul Orhideea din Bucuresti, incepand cu ora 19.00.

 Noua generatie de console, aparuta la sapte ani distanta de la Playstation 3, pune accent exclusiv pe experienta de gamer.

Aspectul este primul lucru care iti atrage atentia la noile console Playstation 4.

Cei de la Sony au creat un design elegant, robust si inovator, consola Playstation 4 fiind mai mica decat predecesoarele lor. Conform criticilor, nu este exclus ca, din acest motiv, sa aiba unele probleme cu sistemul de ventilatie.

Sony Playstation 4 vine cu un chip special cu opt nuclee AMD “Jaguar” x86-64 si un procesor grafic performant de 1.84 TerraFLOPS la care se adauga o memorie RAM de 8GB GDDR5.

Aceste specificatii imbunatatesc experienta de joc, prin grafica high-fidelity si gameplay-ul captivant.

Mai mult decat atat, noua consola Playstation 4 are capacitatea de a memora preferintele tale – ce iti place si ce nu iti place sa faci in timp ce te joci.

Daca alegi sa te conectezi la reteaua Sony, poti sa urmaresti cum se joaca prietenii tai sau sa primesti sugestii despre alte jocuri, emisiuni TV sau chiar filme, afirma expertii Flanco, intr-un review.  Noua consola permite, astfel, utilizatorilor sa vizioneze programe multimedia pe internet, de pe surse precum LoveFilm, Netflix, Amazon, Hulu Plus, iPlayer, si Demand5.

Sony a lansat un material video in care prezinta, intr-un mod inedit, consola PlayStation 4.

PlayStation 4 vine la pachet cu 30 de zile de PlayStation Plus gratuit și 10 dolari credit în Sony Entertainment Network Wallet ce va putea fi folosit în PlayStation Store din Statele Unite, a anunțat Sony.

Cei care se abonează la serviciul Premium al Music Unlimited vor putea să-l testeze timp de 30 de zile.

PlayStation Plus este necesar pentru a putea juca titluri online de PlayStation 4, mai puțin cele free-to-play