Top 10 – cele mai noi si spectaculoase jocuri pentru Android (VIDEO)

Data: 18/02/2014 | Autor: .
jocuri-androidLumea jocurilor de telefon si tableta s-a imbogatit, in acest an, cu cateva zeci de jocuri foarte spectaculoase. Dezvoltatorii s-au specializat in povesti pline de suspans si adrenalina, iar grafica si efectele audio au ajuns la un nivel la care, cu 2-3 ani in urma, nici nu visam. GadgetReport.ro va prezinta astazi 10 dintre cele mai noi si interesante jocuri pentru telefoanele si tabletele cu sistemul de operare Android. 
Le puteti descarca daca dati click pe titlul jocului. La fiecare joc aveti o prezentare video care o sa va arata cum se joaca si cat sunt de interesante.
Mig 2D: Retro Shooter!

Jocul prezentat de Herocraft aduce aminte de clasicele  Mach 3 si Mig 2D . Mig 2D are 20 de planse si iti propune o experienta de shooting spectaculoasa cu legendarul avion.  Te vei lupta cu zeci daca nu sute de nave, adevarati monstri din metal, intr-o ploaie de gloante.

Line Of Defense Tactics

Line of Defense a pornit ca un desen animat si apoi a devenit  MMO si un joc de strategie. Tacticile folosite in joc aduc aminte de Starcraft iar efectele vizuale va vor cuceri, cu sigurata. Poti juca pana la 3 misiuni in mod gratuit, iar pentru celelalte 16 vei plati 4,99 dolari.

Jocul este continuarea hit-ului The Room care a facut istorie in lumea pasionatilor de jocuri. In noua editie, vei avea la dispozitie mai multe puzzle-uri, o grafica mai buna si optiuni de salvare offline.

Play to Cure: Genes In Space

In acest joc vei lua rolul unor oameni de stiinta care incearca sa gaseasca un leac pentru cancer. Play to Cure™: Genes in Space e un joc cu totul deosebit care ar putea sa va atraga intr-o lume nestiuta, plina de semnificatii cu efect direct asupra realitatii.

R-TYPE II

Jocul este continuarea legendarului  R-Type, lasat acum 24 de ani si disponibil ulterior pe Android. In noua  versiune vei beneficia de o grafica mai buna, mai multi inamici si cateva planse cu adevarat spectaculoase.

Avoid – Sensory Overload

Noul space shooter aduce cu jocurile clasice de Sega, insa este mult mai captivant. Misiunea navei tale este de a supravietui dincolo de obstacolele care iti apar la fiecare pas. Fiecare plansa a fost desenata cu un aspect unic si este insotita de o coloana sonora pe masura. 

 Un clasic joc de runner in care este urmarit de un monstru. Va fi o misiune dificila sa scapi de el, capcanele fiind prezente la tot pasul.  Grafica si story-ul au fost realizate cu mare atentie, asa ca experienta de joc va fi, cu siguranta, una foarte placuta. 

 

Shardlands

Shardlands ne aduce aminte de un alt joc legendar, Portal. Este acelasi tip de puzzler incredibil in care trebuie sa iti folosesti toate abilitatile. Jocul arata spectaculos, iar muzica in stilul sintetizatoarelor din anii ’80 iti va oferi o ambianta pe masura. Jocul este gatuit, insa daca vrei sa descoperi toate plansele, va trebui sa platesti 3 dolari.

 Buddy & Me

Un alt joc in stilul runner, cu o grafica 2D si o poveste inspirata parca din  Neverending Story. Jocul este destul de simplu si nu necesita cine stie ce abilitati, asa ca te vei bucura de o experienta placuta, fara sa te enervezi ca nu poti tasta mai repede sau ca nu stii cum sa treci de un anumit nivel.

Solar Flux HD

Solar Flux este, in esenta, un space shooter in care te vei confrunta cu tot felul de masinarii care mai de care mai spectaculoase. Jocul se foloseste de gravitatie, ca inAngry Birds Space, pentru ati face misiunea ceva mai dificila.