Sony lanseaza doua telefoane rezistente la apa (VIDEO)

Data: 31/05/2012 | Autor: .

Sony a anuntat lansarea, in trimestrul III, a doua noi telefoane, Xperia Go si Xperia arco S, ambele rezistente la apa. Cele doua smartphone-uri sunt promovate drept gadgeturile ideale pentru pasionatii de activitati acvatice.

Sony Xperia Go va inlocui, in oferta Sony, modelul Xperia Active lansat anul trecut. Telefonul, ce cantareste 110 grame si are 9.8 mm grosime, vine cu un ecran de 3,5 inch cu Mobile BRAVIA Engine, la o rezolutie de 480 x 320 pixeli

Cu un procesor dual core de 1 Ghz si 512 MB de RAM, gadgetul prezinta un spatiu de stocare de 8 GB, un MicroSD slot, si ruleaza Android 2.3 Gingerbread ce va fi upgradat la Android 4.0

Telefonul are o camera de 5 MP, o baterie de 1305 mAh, si va fi vandut in trei variante de culoare, negru, alb si galben.

Cel de-al doilea telefon, Xperia arco S se anunta a fi ceva mai performant.

Gadgetul, ce cantareste 147 grame si are un profil de 11,9 mm, vine cu un ecran de 4.3″, 720p HD Reality Display si un procesor dual core de 1,5 Ghz.

Ruleaza Android 4.0 cu ajutorul a 1 GB de RAM. Telefonul are o camera uriasa, de 12MP, capabila sa inregistreze video la 1080p HD.

Interesant este si faptul ca telefonul este PlayStation(TM) Certified, adica pot fi instalate toate jocurile de PS mobil.

Telefonul, cu o baterie de 1910 mAh, va fi, de asemenea, disponibil in trei culori, alb, negru si roz.

Sony nu a facut niciun anunt legat de preturile celor doua telefoane. Mai multe amanunte aflati din comunicatul de presa disponibil aici