HTC One X. Cum sa bati cuie cu telefonul mobil! (VIDEO)

Data: 30/05/2012 | Autor: .

Un chinez a ridicat pe internet un clip video in care prezinta un test incredibil cu smartphone-ul HTC One X, vazut de multi drept singurul rival de top pentru noul Samsung Galaxy S III.

In clipul video, chinezul foloseste telefonul pe post de …ciocan, reusind sa bata un cui intr-o bucata de lemn. Performanta este posibila gratie ecranului special Gorilla Glass care il face extrem de rezistent la socuri. Imaginile sunt graitoare.


HTC One X este considerat cel mai spectaculos telefon din noua gama One. Telefonul vine cu un ecran spectaculos de 4.7-inch Super LCD2 display cu o rezolutie de 720p HD, cel mai bun ecran din istoria HTC. Display-ul are protecţie Gorilla Glass.

Carcasa telefonului este realizata dintr-un polycarbonat “imun” la zgarieturi, iar profilul este unul ce aduce cu Galaxy Nexus.

Telefonul vine cu un procesor gigant quad-core Tegra 3 care promite sa ruleze Android-ul 4.0 fara niciun fel de lag, 1 GB de memorie RAM şi 32 GB pentru stocarea datelor. Telefonul nu beneficiază de slot pentru carduri microSD, însă HTC oferă 25 GB spaţiu de stocare gratuit prin intermediul serviciului Dropbox pentru o perioadă de doi ani.

O alta caracteristica importanta o reprezinta camera. HTC One X vine cu un senzor de 8 MP care captureaza imagini full HD 1080p si fotografii inclusiv in formatul RAW la 0.7 secunde.

La capitolul conectivitate, telefonul prezinta Wireless 802.11 b/g/n, 3G cu viteze de download de până la 21 Mbps, EDGE, GPRS, bluetooth, DLNA, NFC, jack de 3.5 mm şi port microUSB.

HTC One X este vandut in Romania la preturi cuprinse intre 2100 si 2700 lei. Vezi ofertele magazinelor aici.

Urmariti mai jos un review al telefonului realizat de PhoneArena.